REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.1° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
23.1° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Judecătorii au opinii diferite în dosarul POLIȚISTULUI COTLENCO

Judecătorii au opinii diferite în dosarul POLIȚISTULUI COTLENCO

Replica API 7 iulie 2021 | 23:15 5322

Marian Cotlenco, polițist la data faptelor, a fost implicat într-un teribil accident rutier, în 2019, o persoană (judecătoarea Iuliana Mihaela Șerban) decedând. Acesta a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, care a fost admis de judecătorii instanței de fond, Cotlenco fiind condamnat la 2 ani și 2 luni cu suspendare. Decizia nu a fost definitivă, dosarul ajungând în faza de apel, următorul termen fiind stabilit pentru data de 30.09.2021.

” În baza art.394 alin.5 din Codul de procedură penală, repune cauza pe rol, în vederea reluării dezbaterilor, în complet de divergenţă. Se fixează termen de judecată la data de 30.09.2021 pentru când se citează părţile”, potrivit minutei judecătorești.

Ce înseamnă că se judecă în complet de divergență

Precizăm că hotărârea trebuie să fie rezultatul acordului membrilor completului de judecată. Când completul de judecată este format dintr-un singur judecător, soluția pe care acesta o adoptă este hotărârea instanței de judecată. Când, în cadrul completului de judecată, unanimitatea nu poate fi întrunită, hotărârea se ia cu majoritate de voturi. În situația în care în cadrul completului de judecată nu se poate întruni majoritatea ori unanimitatea, judecarea cauzei se reia în complet de divergență.

Cum s-a petrecut accidentul rutier

Amintim că Iuliana Mihaela Șerban, judecător în cadrul Curții de Apel Constanța, s-a stins din viață, în urma unui teribil accident rutier care a avut loc, sâmbătă, 23 martie 2019, în zona centrală a municipiului Constanța, mai exact la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Constantin Brătescu. În accident au fost implicate două autoturisme, respectiv un Volkswagen și un taxi marca Renault, dar și un triciclu. Potrivit oamenilor legii, triciclul, condus de Marian Cotlenco, venea pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis, și, ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu taximetrul, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre Ferdinand, dar și cu cel de al doilea autoturism, Volkswagen-ul, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Mamaia. Triciclul era condus de polițistul Marian Cotlenco, de 32 de ani, agent de poliție de Investigații Criminale, în cadrul IPJ Constanța, iar pasageră pe autovehicul era judecătoarea Iuliana Mihaela Șerban, de 44 de ani. În urma impactului, pasagera a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autovehiculelor în zonă, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat că femeia era inconștientă și suferise un traumatism abdominal deschis, cu eviscerație.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu era drogat, ca altfel il ridicau astia. Pe judecatoare a uitat-o lumea. Iar el tot un crai
0
0
Intr un articol scria ca Cotlenco ar fi tras si ceva pe nas inainte a a se urca pe tricilu impreuna cu jedecatoarea iepuroaica careia ii placea morcovul tanar
0
0
Macar din accidentul asta sa fi inteles edilii ca stalpisorii nu ar fi trebuit sa fie acolo.
1
0
nu se intelege nimic din articol.el recunoaste dar judecatorii nu vor sa il lase
5
1
Ii placea sa parcheze cu spatele pe cardan
2
1
Babei roscate ii placea cardanul de p o l i t i a n tanar.
5
6

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118