REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.7° Constanța Vin., 9 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6816
29.7° Constanța Vineri, 9 August 2024 Anul XX Nr. 6816
 

Judecătorul Ciprian Coadă a cerut să se ABȚINĂ în dosarul fostului POLIȚIST Cotlenco

Judecătorul Ciprian Coadă a cerut să se ABȚINĂ în dosarul fostului POLIȚIST Cotlenco

Replica API 29 septembrie 2021 | 23:26 2641

Dosarul în care Marian Cotlenco a fost condamnat de prima instanță, în baza unui acord de recunoaștere a vinovăției, se află în faza de apel. La data de 28 septembrie, magistrații Curții de Apel Constanța au respins declaraţia de abţinere, formulată de judecătorul Coadă Ciprian privind soluţionarea dosarului penal. Următorul termen a fost fixat pe 30 septembrie.

Marian Cotlenco

Marian Cotlenco, fost poliţist, s-a ales cu doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Sentinţa a fost dată pe 3 martie 2021, dar a fost depus apel. Precizăm că victima accidentului rutier a fost judecătoarea Mihaela Şerban, care se afla cu el pe motocicletă.

Mihaela Șerban

Cum s-a petrecut accidentul

Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 32 de ani a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis și ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un taxi, marca Renault, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Ferdinand, dar și cu un al doilea autoturism, un Volkswagen, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Mamaia. Triciclul era condus de polițistul Marian Cotlenco, de 32 de ani, agent de poliție de Investigații Criminale, în cadrul IPJ Constanța, iar pasageră pe autovehicul era judecătoarea Iuliana Mihaela Șerban, de 44 de ani. În urma impactului, pasagera a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autovehiculelor în zonă, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat că femeia era inconștientă și suferise un traumatism abdominal deschis, cu eviscerație.

Citește și: Poliţistul Marian Cotlenco, CONDAMNAT în cazul MORŢII judecătoarei Mihaela Şerban

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare daca o masina nu oprea la stop si in urma accidentului murea judecatoarea soferul masini tot cu suspendare lua?.
1
0
in justitia de rahat a Ro.
16
0
Se freca cu tzatzele de spatele handralaului care numai de STOP nu mai vedea
18
2

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118