REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Judecătorul Danileț, întâlnire de educație juridică cu elevii de la Liceul „Lucian Blaga“ din Constanța

Judecătorul Danileț, întâlnire de educație juridică cu elevii de la Liceul „Lucian Blaga“ din Constanța

M.P., A.F. 4 decembrie 2023 | 23:50 1533

Judecătorul Cristi DanileÈ› a intrat luni în legătură directă cu elevii de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ din ConstanÈ›a. La iniÈ›iativa profesoarei Loredana Staicu, magistratul a È›inut o lecÈ›ie juridică elevilor din clasele a XI-a, respectiv a XII-a. La întâlnirea juridică a participat È™i directorul liceului, Linea Elisabeta.

Judecatorul Danilet, intalnire de educatie juridica cu elevii de la Liceul „Lucian Blaga“ din ConstantaÎntâlnirea judecătorului DanileÈ› cu elevii liceului Teoretic „Lucian Blaga“

„Azi, am avut două întâlniri de educaÈ›ie juridică la ConstanÈ›a. La invitaÈ›ia doamnei profesor Staicu Loredana de la Liceul «Lucian Blaga» am avut câte o prezentare, mai întâi pentru elevii din două clase a XI-a, apoi pentru elevii din două clase a XII-a. 

La ore a asistat și doamna director Elisabeta Linea care a ținut să mulțumească asociației VeDem Just pentru acest program de responsabilizare a tinerilor.

La rândul meu, mulÈ›umesc doamnei Staicu care predă săptămânal opÈ›ionalul de juridică pe baza programei È™i ghidului «Elevul È™i Legea» ce aparÈ›in asociaÈ›iei noastre“, a transmis judecătorul Cristi DanileÈ›.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
EDUCATIA JURIDICA NU POATE FI DECAT BINEVENITA IN CLASELE CU COPII IN PRAGUL ADOLESCENTEI,CHIAR ADOLESCENTI,APOI TINERI VOTANTI !!! PE UMERII LOR VA TRECE POVARA CIVILIZATIEI CETATEANULUI ROMAN !!! TREBUIE SA FIE INSTRUITI !!! URMEAZA DREPTUL,CINE VREA SA PROFESEZE DAR CULTURA GENERALA ,INCLUSA FIIND EDUCATIA JURIDICA ESTE ABSOLUT NECESARA !!! PENTRU VIITORII CETATENI !!! A,B,C ul cetateanului care VA VOTA !!!!
2
0
Ce de golani analfabetzi comenteaza pe aici...Nu este i*******r, nu a comis fapte penale, ci a fost sanctionat disciplinar, abuziv, deoarece acum este iarasi repus in functie !
3
1
ca un iinfractor mwist sa invete elevi ??? Asta este un gunoi al societatii !!! Multa mwie cu kkt !!!
2
3
Infractorul asta predă educatie juridică ,, r*mânia Educată,, a lui k. Johanis
3
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016