REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
26° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Julia Roberts a recunoscut: „Sunt un mare fan al lui Manchester United!“

Julia Roberts a recunoscut: „Sunt un mare fan al lui Manchester United!“

A.F. 6 decembrie 2023 | 00:00 475

Julia Roberts, celebra actriță de la Hollywood, a recunoscut că este un fan al lui Manchester United. Invitată la un talk-show din Marea Britanie, actrița a fost huiduită după ce a susținut că simpatizează cu Manchester United, dar nu s-a lăsat intimidată.

Julia Roberts a recunoscut: „Sunt un mare fan al lui Manchester United!“Julia Roberts

Julia Roberts a intervenit imediat după ce a fost apostrofată: "Oh, haideți! Haideți! Nu mă veți face să mă răzgândesc. Am fost pe Old Trafford. Da, sunt un mare fan al echipei. Am 3 copii. Datorită lor am început să fim fanii lui Manchester United.

Când erau foarte mici, au început să joace fotbal, să urmărească meciuri la televizor. Până atunci, eu nu am realizat cât de captivant este. Apoi, cumva, Manchester United a devenit echipa noastră, echipa familiei, motorul familiei. Am devenit ușor obsedați.", a mai spus Julia Roberts, scrie stiripesurse.ro.

Julia Fiona Roberts, născută 28 octombrie 1967, Smyrna⁠(d), Georgia, SUA, a câștigat în anul 2000 Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță din filmul inspirat de realitate, Erin Brockovich. 

Pe numele său adevărat Julia Fiona Roberts, s-a născut în Atlanta, Georgia, fiica lui Betty Lou și Walter Grandy Roberts. Părinții săi au fost baptiști și catolici și ea a crescut în religia romano-catolică. Fratele său mai mare, cu care o perioadă, a fost certată, Eric Roberts și sora sa Lisa Roberts Gillan sunt ambii actori. Părinții săi au fost actori și ei, dar și scenariști, au fondat Școala de Actorie din Atlanta.

În cadrul grupei de copii, ei au lucrat inclusiv cu micuțul lui Martin Luther King. În semn de mulțumire, acesta i-a plătit acesteia spitalizarea atunci când a născut-o pe micuța Julia. Pentru că părinții au divorțat în 1971, Julia Roberts s-a mutat într-o suburbie a Atlantei. Tatăl ei însă a decedat când ea avea doar zece ani. În acest timp, mama ei se recăsătorise deja cu Michael Motes, cu care au avut încă o fiică, Nancy Motes.

În școală, Julia Roberts a cântat la clarinet într-o formație. Visul ei de copil a fost să devină veterinar, dar după terminarea liceului, frații săi au convins-o să urmeze o carieră în actorie. Mai întâi s-a înscris la o agenție de modele, iar în curând avea să devină actrița celebră din Pretty Woman.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513