REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Juliette Binoche: Îmi fac griji pentru libertatea mea; e un coşmar să fii prea faimoasă

Juliette Binoche: Îmi fac griji pentru libertatea mea; e un coşmar să fii prea faimoasă

A.F. 7 februarie 2024 | 00:00 264

ActriÅ£a franceză Juliette Binoche, care o va interpreta pe creatoarea de modă Coco Chanel într-un nou serial TV, a declarat că îÅŸi face griji pentru libertatea ei ÅŸi că, dacă ar deveni ''prea faimoasă'', ar fi un ''coÅŸmar'', relatează DPA ÅŸi PA Media.

Juliette Binoche: imi fac griji pentru libertatea mea; e un cosmar sa fii prea faimoasaJuliette Binoche

Vedeta de film ÅŸi televiziune în vârstă de 59 de ani, cunoscută pentru rolul Vianne din comedia romantică ''Chocolat'' (2000), o interpretează pe celebra creatoare de modă Coco Chanel într-un nou serial TV alcătuit din 10 episoade ÅŸi intitulat ''The New Look'' ÅŸi a vorbit despre măsura în care îi place să fie recunoscută de oameni pe stradă.

''Depinde de moment'', a declarat actriţa franceză pentru publicaţia britanică Radio Times.

''Poate fi o povară. Nu e mereu genul de atenÅ£ie pe care îl doreÅŸti. Merg în fiecare duminică la piaţă, iar oamenii mă recunosc. Åži ce dacă? Dacă vor să mă vadă fără machiaj, n-au decât. Am jucat în filme fără machiaj. Când fac teatru, oamenii uită de mine o vreme'', a mai spus ea.

''Îmi fac griji că 'The New Look' va fi vizionat în casele oamenilor. Îmi fac griji pentru libertatea mea. Când eÅŸti prea faimos, e un coÅŸmar - nu poÅ£i ieÅŸi afară ÅŸi să-Å£i vezi de viaÅ£a ta. Devii un prizonier. Dar dacă cineva vrea o fotografie cu mine, nu o să stau prea mult pe gânduri pentru că, la urma urmelor, eu am ales să mă fac actriţă. Dacă asta îi face fericiÅ£i, atunci mă face ÅŸi pe mine fericită'', a adăugat vedeta franceză.

Vorbind despre noul ei rol din serialul Apple TV+, Juliette Binoche a adăugat: ''Am discutat povestea în profunzime cu Todd A Kessler (creatorul producÅ£iei) ÅŸi cu scenariÅŸtii întrucât există atât de multe lucruri contradictorii care se pot spune despre Chanel. Unii o condamnă ca fiind cea mai rea persoană din lume, iar alÅ£ii spun că a activat în Rezistenţă. E foarte greu să ai o opinie alb-negru''.

Actriţa a mai spus că Chanel era cunoscută ca fiind o colaboratoare nazistă şi a adăugat că viaţa ei a fost ''o poveste lungă şi dificilă''.

Juliette Binoche a jucat în filme precum ''Wuthering Heights'' (1992), ''The English Patient'' (1996), ''Godzilla'' (2014) ÅŸi ''The Taste of Things'' (2023), citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677