REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Jurnalista care se adăpostea de bombe printre bicicliști a explodat: „Vă băgați, dle Ponta?“

Jurnalista care se adăpostea de bombe printre bicicliști a explodat: „Vă băgați, dle Ponta?“

A.F. 23 octombrie 2023 | 20:48 2287

Jurnalista Digi24 Cristina Cileacu îl critică fostul premier al României Victor Ponta. După ce clipul cu ea ascunzându-se de bombe printre mai mulți bicicliști care circulă liniștiți a ajuns viral, jurnalista a luat foc. Primul pe care l-a atacat public a fost Ponta, pe care îl acuză că se ascunde la căldurică!

Jurnalista care se adapostea de bombe printre biciclisti a explodat: „Va bagati, dle Ponta?“

„Moment penibil cu un politician, Victor Ponta, care consiliază premierul țării (coincidență, mai avem și nume asemănătoare, eu și premierul vizitator de Israel altfel și preocupat de război, Marcel Ciolacu)

Victor Ponta poate se pune pe burtă într-un zbor spre Tel Aviv. Îl voi aștepta personal la aeroport că să fiu sigură că ajunge în niște zone speciale din Israel. Una dintre cele mai mari dorințe ale mele este să văd niște bărbătuși din ăștia tari în gură, cum se manifestă când aud că le zboară bombele pe deasupra capului.

Vă băgați, dle Ponta?

Până decideți să va ridicați de pe burtă din propria casă, dacă tot sunteți în poziția respectivă, căutați video-ul în care întreagă delegație a cancelarului Germaniei nimerește într-o alarmă, pe Ben Gurion. Se remarcă foarte simplu că unii se întind pe jos și alții doar se ghemuiesc sau rămân în picioare.

De altfel, atacuri în care populația răspunde după cum consideră, se difuzează într-una pe televiziunile din toată lumea.

Când iese la suprafață adevărată ta natură, cea de mincinos adică, ignori faptul că pe fundalul transmisiei mele se aud clar alarmă și bombardamentul și că, în caz de atac, faci fix ce am făcut eu, dacă ai o minimă idee despre securitate.

Postați doar ce da bine, că să aibă lumea ce comenta.

Când o să vreți să învățați cu adevărat ce înseamnă comunicare profesionistă, căutați-mă.

Sper să va revăd la vreo recepție diplomatică, pe unde "vindeți" vise comerciale celor care încă sunt suficient de politicoși să mai stea de vorba cu un "consigliere cu reputație de evitat". Până atunci, jos postările de pe reputația celor care muncesc pe bune, nu primesc cadouri de la partid", a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu ajutorul zdrentelor ca asta se prosteste poporul cu televizorul
2
0
Asta e procedura. La alarma te adapostesti. Se vede unul care in fundal, in stanga, se lasa jos langa masina canf incepe alarma. Altul ramane in picioare si ii zice ceva. Dupa ce alarma se termina (zice si jurnalista), toti isi reiau activitatile. Dar madam Cileacu, cu fundul mai greu, mai transmite ceva blabla. Nu a gresit jurnalista. Ponta fabuleaza ca de obicei, doar - doar, l-or pune candidat Simion si HAUR. Ca-i de-al lor.
2
5
Presa minte de rupe , de dimineata pana seara aceleasi stiri in bucla peste tot prezentate de cate o fatuca implicata de zici ca e vorbeste de maica-sa.Cine ii plateste pentru minciunile astea de pe toate canalele
7
1
cu bombe si unii se plimba cu bicicleta pe pistele de biciclete din Fasia Gaza doar ca sa ma puna pe mine intr o situatie p******a. Ia mai terminati odata cu biciclistii si cu pistele ca data viitoare stau capra si o sa zic ca am fost violata de un biciclist care si ducea copilul la scoala cu bicicleta.
9
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166