REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
27.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Justin Bieber, prins între Selena Gomez și Hailey Bieber

Justin Bieber, prins între Selena Gomez și Hailey Bieber

Valentina CAMARA 1 martie 2023 | 00:00 783

Între două nu te plouă, dar nici bine nu îți e! Justin Bieber a simțit asta pe pielea lui, după ce e soția lui, Hailey Bieber și Kylie Jenner au atacat-o subtil pe Selena Gomez. Cele două nu s-au putut abține de la comentariile răutăcioase, după ce e vedeta internațională s-a afișat cu sprâncenele laminate.

Justin Bieber, prins intre Selena Gomez si Hailey Bieber

Justin Bieber este din nou implicat în controversa care durează de câțiva ani bun. Telenovela dintre Selena Gomez și Hailey Bieber a împărțit mapamondul în două. 80% sunt de partea Selenei Gomez și 20% de partea soției lui Justin Bieber.

Hailey Bieber și Kylie Jenner au atacat-o subtil pe Selena Gomez

Totul a pornit de la postarea lui Kylie Jenner care împreună cu Hailey Bieber au luat în râs sprâncenele Selenei Gomez. Selena Gomez a mărturisit pe rețelele de socializare că și-a făcut laminare la sprâncene și susține că a fost un accident, pe motiv că sunt prea laminate, însă cele două vedete internaționale nu s-au putut abține și s-au amuzat pe seama asta.

În urma scandalului, Kylie Jenner și Hailey Bieber au pierdut un număr mare de urmăritori, asta pentru că fanii sunt de partea Selenei Gomez, astfel că fosta iubită a lui Justin Bieber a reușit să fie cea mai urmărită femeie din lume pe Instagram

Justin Bieber, prins între fostă și actuală

Soția lui Justin Bieber a demonstrat încă o dată că Selena Gomez încă este o adversară pentru ea, deși s-au pozat împreună și păreau că se înțeleg bine. Hailey Bieber acționează în contradictoriu, iar aceasta are mereu susținători, în principiu pe Kylie și Kendall Jenner.

Justin Bieber a lansat o melodie în 2021 care se numește “Ghost”, iar fanii susțin că melodia este dedicată Selenei Gomez, asta pentru că artistul este cumva "bântuit de fantomele trecutului". Și Selena Gomez a scos o melodie pe nume “Ghost of you” acum patru ani, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303