REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Justin Timberlake, pus în libertate fără cauţiune după ce a fost acuzat de conducere în stare de ebrietate

Justin Timberlake, pus în libertate fără cauţiune după ce a fost acuzat de conducere în stare de ebrietate

A.F. 20 iunie 2024 | 00:00 233

Cântăreţul Justin Timberlake a compărut în instanţă după ce a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate. Judecătorul a decis eliberarea fără cauţiune a artistului, acuzat că s-a aflat la volan sub influenţa alcoolului, relatează miercuri EFE, care citează revista Variety.

Justin Timberlake, pus in libertate fara cautiune dupa ce a fost acuzat de conducere in stare de ebrietateJustin Timberlake

Judecătorul l-a acuzat pe Justin Timberlake că, la momentul arestării, în Long Island, New York, a refuzat să se supună testului de alcoolemie, a declarat pentru Variety avocatul starului pop.

Timberlake a fost acuzat, de asemenea, pentru nerespectarea indicatorului "Stop" şi pentru că nu a circulat pe banda corectă, învinuiri pentru care urmează să depună mărturie la data de 26 iulie, a precizat sursa citată.

Cântăreţul a fost arestat în localitatea Sah Harbor, la aproximativ 160 de kilometri est de New York, într-o zonă exclusivistă, cu plaje, cunoscută sub numele de Hamptons.

Potrivit poliţiei, interpretul hitului "Can't Stop the Feeling!" a fost observat marţi dimineaţă, în jurul orei 12:37, conducând maşina în stare de ebrietate. El se deplasa cu un BMW model 2025 când nu a fi oprit în dreptul indicatorului "Stop" şi nu a respectat banda de circulaţie, potrivit CNN.

Ochii lui Timberlake erau "injectaţi şi sticloşi", iar respiraţia sa emana un "miros puternic de băutură alcoolică", potrivit documentelor judiciare publicate de media americane.

Un ofiţer din cadrul Departamentului de Poliţie din Sag Harbor Village l-a descris drept "incapabil de menţinerea atenţiei", adăugând că artistul "avea o manieră lentă de a vorbi, era instabil pe picioare şi a obţinut rezultate slabe la fiecare test", conform CNN.

Timberlake ar fi refuzat de trei ori să se supună unui test pentru depistarea consumului de substanţe toxice.

Justin Timberlake se află în prezent la jumătatea turneului "Forget Tomorrow World Tour". El are programate două concerte la Chicago în acest weekend şi alte două spectacole la New York săptămâna viitoare, potrivit site-ului său.

Timberlake a recunoscut în trecut că a folosit marijuana "pentru a-şi calma mintea" sau că la Festivalul Coachella a consumat "multe substanţe diferite", notează EFE, citată de Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510