Justiția a pus sigiliu pe averea fostei șefe a ITM Constanţa!
Justiția a pus sigiliu pe averea fostei șefe a ITM Constanţa!
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestContinuă problemele pentru fosta șefă a ITM Constanța, Daniela Neagu! La cererea ANAF, societatea SC Ambiental Gold Construct SRL a intrat în insolvență, iar Justiția a dispus sigilarea averii și a tuturor bunurilor. În trecut, firma a mai ajuns în atenția publicului, după ce niște muncitori care executau la momentul respectiv un proiect al firmei, amplasat pe Strada Crișului, au acuzat că lucrau la negru pentru Neagu, aceasta refuzând să le plătească banii datorați și expunându-i și pericolului de infectare cu COVID.
Daniela Neagu
ANAF este cea care a cerut deschiderea procedurii de insolvență iar pe 1 noiembrie, instanța a decis: „Dispune deschiderea procedurii simplificate a insolvenţei împotriva societăţii debitoare AMBIENTAL GOLD CONSTRUCT S.R.L. În temeiul art. 73 din Legea privind procedura insolvenţei, numeşte lichidator judiciar provizoriu pe DĂSCĂLESCU & CO S.P.R.L. Fixează termenul limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor la 15.12.2023 . Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor la 22.12.2023 . Termenul pentru depunerea contestaţiilor împotriva menţiunilor tabelului preliminar este de 7 zile de la publicarea în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă a tabelului preliminar. Stabileşte termenul pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor la 17.01.2024 . Fixează data şedinţei adunării creditorilor la data de 28.12.2023 orele 12,00 la sediul lichidatorului judiciar şi convoacă creditorii . Dispune trimiterea convocărilor către toţi creditorii, de către lichidatorul judiciar. In temeiul art.151-152 din Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă”. De asemenea, magistrații au mai dispus sigilarea şi inventarierea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare, dar și sigilarea şi inventarierea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare.
La rândul său, lichidatorul judiciar al companiei Ambiental Gold Construct SRL a anunțat recent deschiderea procedurii simplificate de insolvență a firmei, stabilind termenele limită pentru înregistrarea creanțelor, elaborarea tabelului preliminar și al celui definitiv, dar și data primei ședințe a adunării creditorilor. Firma este controlată de Daniela Neagu, fost director adjunct al ITM Constanța, ajunsă în atenția publicului, după mai multe scandaluri. Reamintim că Daniela Neagu a fost numită în funcția de director coordonator adjunct pe Relaţii de Muncă pe data de 25 mai 2009, însă, în doar cinci luni, mai exact pe data de 14 octombrie, în baza ordonanţei 105/2009, i-a fost reziliat contractul de management. Neagu nu s-a dat însă bătută și a tras cu dinții de post, ajungând până la a ataca în instanță actul prin care a fost demisă, motivând că se afla în concediu medical de pe data de 10 septembrie. Mai mult decât atât, prin intermediul unui alt dosar, a solicitat chiar și daune morale pentru întreaga procedură.
Daniela Neagu și-a încercat norocul și în politică, ca membru UNPR, în 2010, deși doar cu numele. George Lipoveanu, președintele filialei Constanța, la acel moment, le-a mărturisit reporterilor Replica faptul că aceasta nu și-ar fi plătit nici măcar cotizațiile, fiind total absentă de la activitatea partidului.
Acuzații grave de la foștii angajați
După o lungă pauză, Daniela Neagu a reușit să se facă din nou „remarcată” de presa constănțeană, în 2022, când mai mulți foști angajați ai societății sale, Ambiental Gold Construct SRL, cea proaspăt intrată în insolvență, i-au adus acuzații grave.
unul dintre bărbații care îi aducea acuzații Alinei Neagu
Trei dintre muncitorii, care executau la momentul respectiv la un proiect al firmei, amplasat pe Strada Crișului, au declarat la momentul respectiv că lucrau la negru pentru Neagu, aceasta refuzând să le plătească banii datorați și i-ar fi expus și pericolului de infectare cu COVID. Toate acestea învinuiri nu au putut decât să șocheze, având în vedere funcția pe care Neagu o ocupase în trecut. Mai multe detalii, citiți AICI.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News