REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Justiția din Constanța a obligat-o pe fosta lui Bădălău să nu o mai atace pe Drăgușanu la TV

Justiția din Constanța a obligat-o pe fosta lui Bădălău să nu o mai atace pe Drăgușanu la TV

Mirela PASCAL 28 aprilie 2023 | 15:40 4165

Bianca Drăgușanu a câștigat procesul cu Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău. Deși, inițial, cererea ”divei” a fost respinsă de Judecătoria Constanța, la apel Tribunalul a desființat hotărârea instanței de fond. Cu alte cuvinte, Pătrășcanu nu mai are voie să facă declarații defăimătoare şi denigratoare la adresa Biancăi Drăgușanu, prin intermediul reţelelor de socializare, prin interviuri sau articole de presă, sau prin orice alte mijloace de natură de a îi încălca dreptul la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie.

Justitia din Constanta a obligat-o pe fosta lui Badalau sa nu o mai atace pe Dragusanu la TV

” Admite apelul civil având ca obiect ordonanţă preşedinţială. Schimbă în tot sentinţa apelată, în sensul că : Admite în parte actiunea. Obligă intimata să înceteze orice acţiuni defăimătoare şi denigratoare la adresa acesteia, prin intermediul reţelelor de socializare, prin interviuri sau articole de presă, sau prin orice alte mijloace de natură de a îi încălca dreptul la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii de fond înregistrate sub nr. dosar 5199/212/2023 pe rolul Judecătoriei Constanţa. Ia act că apelanta nu a solicitat cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 28.04.2023.”, se arată în minuta Tribunalul, pronunțată vineri, 28 aprilie.

Precizăm că războiul nu s-a terminat. Tot la Constanța, Drăgușanu a mai deschis un dosar, în care speră să obțină despăgubiri de la Claudia Pătrășcanu.

Ce au de împărțit „divele“, în afară de Bădălău

Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău, susține că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, nu îi lasă să-și trăiască în liniște povestea de dragoste. Bianca a dorit să facă pace cu rivala ei, însă Claudia ar continua să îi trimită mesaje fostului soț.

Justitia din Constanta a obligat-o pe fosta lui Badalau sa nu o mai atace pe Dragusanu la TVBianca Drăgușanu

Fosta asistentă TV a luat foc după ce artista a lansat mai multe acuzații la adresa ei, printre care și faptul că umbla cu Gabi Bădălău înainte ca acesta să divorțeze oficial. În replică, blondina a spus că de mai bine de doi ani este hărțuită și terorizată de Claudia, care îi trimite mesaje lui Gabi, în care o jignește atât pe ea, cât și pe fiica ei, Sofia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi se pare corect ca hartuirea, o forma a bullyingului la adulti, foarte larg raspandita la noi, sa fie pedepsita sau sanctionata cumva; ca si jignirile publice lipsite de orice fundament pentru ca de multe ori sunt indreptatite si cei mai multi nu fac diferenta; ar trebui o lege pentru asta; ramane intrebarea cat de nesimtiti si jigodii au putut sa fie judecatorii de la instanta de fond ca sa considere asta o bagatela sau o “normalitate”; si se mai mira si indigneaza magistratii cand sunt criticati sau chiar jigniti; unii merita
10
3

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303