REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Justiția din Germania a cerut autorităților din Constanța arestarea recidivistului Năsturaș Panțu

Justiția din Germania a cerut autorităților din Constanța arestarea recidivistului Năsturaș Panțu

Virgil STOIAN 3 noiembrie 2023 | 00:00 2921

Năsturaș Panțu, care își zice Marvis Bombă, a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a încercat să ofere mită unui polițist. A avut loc un flagrant, iar „șmecherașul” a ajuns în arest. Condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare, după ce a încercat să dea mită unui polițist, Năsturaș are acum probleme și în Germania, el făcând obiectul unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile nemțești. Curtea de Apel Constanța a luat măsura arestării preventive a lui Năsturaș Panțu, în vederea  predării, pentru a fi extrădat.

Justitia din Germania a cerut autoritatilor din Constanta arestarea recidivistului Nasturas PantuNăsturaș Panțu

Cu toate că este destul de tânăr, Năsturaș Panțu are o activitate infracțională destul de ridicată. Amintim că, în 2015, mai mulţi indivizi s-au luat la bătaie într-un bar din Valu lui Traian, distrugând mese, scaune şi obiecte de decor. Din câte se pare, răfuiala a avut loc între două „tabere”, una din Valu lui Traian şi cealaltă din Ovidiu. Pe lângă pumni, un bărbat a fost atacat cu un ciob, suferind tăieturi. A refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Mai exact, lucrătorii postului de poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi, în noaptea de 7 spre 8.03.2015, ora 2:38, prin 112, cu privire la faptul că, în barul Arts Club din Valu lui Traian, are loc un scandal.

La faţa locului, poliţiştii au găsit personalul localului, iar în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că între Pascu Nicolae, Lupu Lucian, Panţu Năsturaş, Dincă Cătălin, Niculae Fred, toţi din localitatea Valu lui Traian pe de o parte şi Manolache Ionuţ din localitatea Culmea, oraşul Ovidiu de cealaltă parte, a avut loc un conflict spontan, conflict provocat de Manolache Ionuţ pe fondul consumului de alcool. Mai exact, la ora 2:29, Manolache Ionuţ, fiind sub influenţa alcoolului, l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe Pascu Nicolae, iar în ajutorul acestuia au intervenit Lupu Lucian, Panţu Năsturaş, Dincă Cătălin, Niculae Fred, dar şi alţii.

Justitia din Germania a cerut autoritatilor din Constanta arestarea recidivistului Nasturas PantuNăsturaș Panțu

Mită la polițist

În 2021, în timp ce îşi îndeplinea atribuţiile de serviciu, un polițist din Valu lui Traian a depistat în trafic un bărbat, pe Năsturaș Panțu, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice din localitate fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta, împreună cu ceilalți trei pasageri din autoturism au fost conduși la sediul postului de poliție, în vederea luării măsurilor legale privind circulația pe drumurile publice. Ulterior, unul dintre pasagerii din autoturism i-a promis agentului de poliţie suma de 800 de euro pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu. Polițistul a formulat imediat denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Astfel, tot luni a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant, în timpul căreia bărbatul depistat în timp ce conducea fără drept a oferit agentului de poliţie suma de 800 de euro (promisă anterior de pasager), în scopul de a nu lua măsurile legale care se impuneau împotriva sa.

Plictisit probabil de România, Năsturaș se pare că a luat drumul Germaniei, unde a comis, de asemenea, infracțiuni. Acum se așteaptă prezentarea mandatului european de arestare, pentru ca acesta să poată fi extrădat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma pis pe voi care înjurați sa va cada minile sa dea Dumnezeu sa muriți și sa mâncați tot ce e mai spurcat cu copii voștri care mai îl înjură bătută Dumnezeu sa va ea Dumnezeu vederea el nu e vinovat cu nimic na făcut nimic Dumnezeu e sus și vede ca el nu e vinovat credeți-mă oameni buni mai mare of ca asta nu exista sa te ia politia și sa nu fii vinovat
2
0
Sa ma pis pe voi care înjurați sa va cada minile sa dea Dumnezeu sa muriți și sa mâncați tot ce e mai spurcat cu copii voștri care mai îl înjură bătută Dumnezeu sa va ea Dumnezeu vederea el nu e vinovat cu nimic na făcut nimic Dumnezeu e sus și vede ca el nu e vinovat credeți-mă oameni buni mai mare of ca asta nu exista sa te ia politia și sa nu fii vinovat
2
0
Voi în loc sa căutați pe aia care face crime va arde de prostii El nu e vinovat cu absolut nimic și oameni astea care vorbesc p***t ma pis pe voi care mai comentați urat sa dea Dumnezeu sa ea foc casa pe voi care mai vb urat
1
1
Jmecher de jmecher mafiot! În realitate îl bate foamea cu 7 - 0 în deplasare.
1
1
Ce fatza de gaina are popirtarul. Sparge oglinda.
4
2
Năsturașu' pwlii mele... Ce față de ață de cusut are!
6
2
Rahatul ăsta are infracțiuni cat tot județul Constanța.La ocna cu el
5
1
Cum ma sa te cheme nasturas???baga mi as pl n voi de c*******i.astia au crescut in fostul IAS si acu e jmecher.fmm de partar spart.
8
1
Bravo pestii a-ti ajuns senzatie prin Germania. Cred si eu cu zecile de mii de fete la produs , nu de alta dar faceti evaziune fiscala
2
1
Prindezil si predazil germanilor sa se spela aia pe cap cu el.
6
0
o jartea de doi lei, nu mai promovati,prostia, ziaru
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510