REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Kanye West, fost mare susținător al lui Donad Trump, în vizită la Moscova

Kanye West, fost mare susținător al lui Donad Trump, în vizită la Moscova

A.F. 1 iulie 2024 | 00:00 125

Rapperul american Kanye West, care a stârnit în mod repetat polemici în Statele Unite, se află la Moscova pentru o vizită privată, au anunţat duminică media ruse, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Kanye West, fost mare sustinator al lui Donad Trump, in vizita la MoscovaKanye West

Muzicienii occidentali au evitat în general Rusia de la începutul ofensivei din Ucraina, în februarie 2022, care a dus la o avalanşă de sancţiuni la adresa Moscovei şi la o criză gravă în relaţiile cu Occidentul.

"Kanye West este la Moscova! Este o veste excelentă, el se află în centrul capitalei", a anunţat producătoarea Iana Rudkovskaya, citată de agenţia de presă de stat TASS.

Ksenia Sobciak, o fostă candidată la preşedinţia Rusiei, a postat pe Telegram o scurtă înregistrare video care, potrivit ei, îl arată pe rapperul american pe acoperişul celebrului centru comercial GOUM, privind spre Piaţa Roşie.

Potrivit lui Sobciak, Kanye West s-ar afla la Moscova pentru a "sărbători cea de-a 40-a aniversare a prietenului său Gosha Rubchinskiy", un designer rus la modă.

Kanye West, care şi-a exprimat în trecut admiraţia pentru preşedintele rus Vladimir Putin, a provocat controverse în ţara sa natală după ce, printre altele, l-a elogiat pe Adolf Hitler.

Artistul, cunoscut de asemenea pentru brandul său Yeezy, a devenit un paria al show-business-ului după ce a făcut o serie de remarci antisemite, în 2022, notează AFP. Mai multe mărci, printre care Adidas, Gap şi Balenciaga, au rupt legăturile cu el.

Relația Donald Trump - Kanye West

Kanye West iubește o mulțime de lucruri și oameni și, se pare, președintele Donald Trump a obținut un loc pe lista sa. „Nu trebuie să fii de acord cu Trump, dar mafia nu mă poate face să nu-l iubesc”, a scris West pe Twitter pe 25 aprilie.

„Îl iubesc pe Donald Trump”, i-ar fi spus, de asemenea, personalității de radio Hot 97 Ebro Darden, care a vorbit cu „Ye în weekend, după ce rapperul și-a transmis pe Twitter sprijinul pentru comentatorul conservator Candace Owens.

Comentariile lui Ye au fost întâmpinate cu furie și au provocat o dezbinare între adepții lui Kanye, dar West nu a fost niciodată unul care să toce cuvintele, iar „dragostea” lui pentru Donald Trump nu este nimic nou. În 2016, West i-a șocat pe fani în timpul opririi sale din turneul Saint Pablo din Sacramento, când s-a scufundat într-un dezgust în care își exprimă sprijinul pentru Trump, care a dus apoi la o întâlnire cu Trump săptămâni mai târziu la Trump Tower, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677