REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
28.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Kanye West și-a îmbrăcat soția într-un „sac de gunoi”! Bianca Censori, aproape goală pe stradă

Kanye West și-a îmbrăcat soția într-un „sac de gunoi”! Bianca Censori, aproape goală pe stradă

A.F. 8 februarie 2024 | 00:00 592

Kanye West (46 de ani) și soția lui, Bianca Censori (29 de ani), nu se dezmint! Zilele trecute, ei au oferit cea mai bizară apariție publică, în Los Angeles. Modelul australian a fost îmbrăcat într-o pelerină transparentă din plastic, pe dedesubtul căreia a fost complet goală.

Kanye West si-a imbracat sotia intr-un „sac de gunoi”! Bianca Censori, aproape goala pe stradaKanye West, Bianca Censori

Ținuta vestimentară, dacă se poate numi așa, a arătat precum un sac de gunoi. La rândul său, rapperul american a purtat o mască neagră pe față și o pelerină de stofă, de culoare verde. Kanye și Bianca sunt deja cunoscuți pentru stilul lor excentric și au creat controverse pe oriunde s-au dus. Vara trecută, italienii s-au supărat pe ținutele sumare purtate de Censori în țara catolică și au creat petiții online, unde au cerut poliției să o amendeze. Conform apropiaților cuplului, Kanye West este cel care îi alege ținutele superbei șatene. Artistul și modelul s-au căsătorit în decembrie 2022, într-o ceremonie secretă.

Cu ce se ocupă Bianca Censori

Bianca Censori este un arhitect și designer de origine australiană. Ea a cochetat și cu modellingul și incredibil de bine. Vedeta pozează adesea în ipostaze provocatoare, spre deliciul fanilor ei.

Kanye West si-a imbracat sotia intr-un „sac de gunoi”! Bianca Censori, aproape goala pe strada

Censori a fost inițial angajată de Kanye West pentru a fi designerul arhitectural al brandului său, Yeezy, în 2020, pe vremea când el era încă însurat cu Kim Kardashian (43 de ani), mama copiilor lui - North (10 ani), Chicago (6 ani), Saint (8 ani) și Psalm (5 ani). Bianca Censori este prietenă bună cu fosta iubită a lui Kanye, actrița Julia Fox, cele două afișându-și public prietenia prin comentarii siropoase pe Instagram, potrivit revistei americane Page Six.

Se știu prea puține despre soția lui Kanye West, care până acum nu a mai fost în lumina reflectoarelor.

Potrivit contului său LinkedIn, Bianca Censori a urmat Universitatea din Australia, obținând atât o diplomă de licență, cât și un master în arhitectură. Înainte de a lucra pentru Yeezy, a fost studentă arhitect la DP Toscano Architects din Australia; s-a alăturat lui Yeezy ca designer de arhitectură în 2020. Când a apărut prima știre la începutul acestui an că cei doi se iubesc, fanii s-au grăbit să sublinieze asemănarea ei cu fosta soție Kim Kardashian, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513