REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Karen McDougal, dezvăluiri despre relația pe care ar fi avut-o cu Donald Trump

Karen McDougal, dezvăluiri despre relația pe care ar fi avut-o cu Donald Trump

Valentina CAMARA 7 aprilie 2023 | 00:00 356

Donald Trump nu trece prin cele mai frumoase momente. Fostul președinte al SUA riscă să ajungă în spatele gratiilor și să rămână acolo pentru tot restul vieții, în cazul în care se ajunge la concluzia că este vinovat pentru fraudă finală. Ce dezvăluiri a făcut Karen McDougal despre relația pe care ar fi avut-o cu acesta. Ce a spus modelul care a devenit cunoscut după aparițiile pe care le-a avut în revistele pentru adulți.

Karen McDougal, dezvaluiri despre relatia pe care ar fi avut-o cu Donald Trump

Nu este pentru nimeni un secret faptul că lui Donald Trump îi sunt aduse acuzații grave, devenind totodată și primul președinte din istoria Statelor Unite care a ajuns să fie inclupat. Ce a spus Karen McDougal despre povestea de dragoste care ar fi existat între ei.

Karen McDougal, detalii despre relația pe care ar fi avut-o cu Donald Trump

Karen McDougal a ajuns în atenția oamenilor prin aparițiile pe care le-a avut în revistele pentru adulți de-a lungul anilor. Modelul susține că a trăit o poveste de iubire alături de Donald Trump timp de aproximativ 9 luni.

Femeia neagă că între ea și fostul președinte al SUA ar fi fost vorba despre o aventură. Karen McDougal nu lasă loc de îndoieli și a ținut să precizeze că a avut o „relație adevărată” cu Donald Trump, „cu sentimente reale”.

Dezvăluirle făcute de femeie nu s-au oprit aici, asta pentru că ea susține că Donald Trump i-ar fi spus foarte des că ar fi iubit-o, atunci când ar fi fost într-o relație.

„A fost o relaţie adevărată, cu sentimente reale din partea amândurora. (...) Tot timpul. Mereu îmi spunea că mă iubeşte”, a mărturisit Karen McDougal.

Fostul președinte al SUA ar fi avut o aventură cu Stormy Daniels

După cum bine știm cu toții, Stormy Daniels, actriță de filme pentru adulți, susține că ar fi avut o aventură cu Donald Trump, însă nu acum, ci în urmă cu mai mulți ani, mai exact în anul 2006. Potrivit datelor din dosar, fostul președinte al SUA ar fi avut alte două relații extraconjugale.

„Acest caz fals a fost deschis doar pentru a interfera cu alegerile din 2024 şi ar trebui să se renunţe la el, imediat”, a spus Donald Trump.

Donald Trump trece prin momente complicate atât pentru că poate ajunge în spatele gratiilor dacă se adeverește că este vinovat pentru acuzațiile care îi sunt aduse, dar și pentru că soția lui, Melania, este asaltată de informațiile potrivit cărora fostul președinte al SUA ar fi avut relații cu alte femei, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303