REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Karl Nehammer blochează din nou aderarea României la Schengen: „Poziția Austriei rămâne neschimbată”

Karl Nehammer blochează din nou aderarea României la Schengen: „Poziția Austriei rămâne neschimbată”

Andreea CONDURACHE 7 martie 2024 | 15:51 1804

Cancelarul austriac Karl Nehammer a transmis joi, după întâlnirea pe care a avut-o cu președintele Klaus Iohannis, că poziția Austriei în privința extinderii spațiului Schengen rămâne neschimbată: Austria se împotrivește aderării țării noastre. „Sistemul Schengen nu funcționează, prin urmare nu poate fi extins”, afirmă cancelarul de la Viena.

Karl Nehammer blocheaza din nou aderarea Romaniei la Schengen: „Pozitia Austriei ramane neschimbata”

„Am vorbit foarte deschis (cu președintele Klaus Iohannis - n.r.) și despre obiecțiile Austriei față de extinderea rapidă a spațiului Schengen. Poziția Austriei rămâne clară și neschimbată: În prezent, sistemul Schengen nu funcționează, prin urmare nu poate fi extins”, a scris Karl Nehammer joi într-un mesaj pe Twitter, după întâlnirea cu Klaus Iohannis.

El a mai menționat că cele două țări au relații economice puternice și că românii joacă un rol important pe piața muncii în Austria.

„România este un partener important pentru Austria. Companiile noastre sunt puternic implicate în România și creează multe mii de locuri de muncă acolo. Mulți cetățeni români lucrează în profesii de îngrijire în Austria și sprijină persoanele care au nevoie de îngrijire.”

Cancelarul austriac Karl Nehammer s-a folosit de discursul său la Congresul PPE de la București pentru a vorbi din nou despre migrație, unul din motivele Austriei de a bloca aderarea deplină a României și Bulgariei la Spațiul Schengen. El susține că una dintre problemele cetățenilor europeni este migrația ilegală și spune că frontierele externe ale UE trebuie întărite, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnilor conducătorii noștri nu au sânge în instalație , nu au curajul să pună problema Schengen la Bruxelles ,ei au dreptul de veto ,cum fac ungurii....
2
0
suntem niste cacaciosi!
2
0
Ce de voinici on line nemultumiti , macar stampila sa o vada sabie la vot , altfel ca pana acusi si aveti grija sa votati raul cel mai mic ca pana cum da?
3
0
De ce stau in Shengen daca nu este functional? Sa iasa si sa lase pe altii care inteleg valoarea acestui spatiu
5
0
Nein ,nein ,nein.Kein Schengen Abkommen fur Rumanien.Alles gute si un praz verde. Ne pisam pe schengen-ul vostru si la toata UE si va dam la M.U.I.E.Nazistul a venit pentru gaze,petrol taxele impuse firmelor din Austria,scurtiri.Cel care le-a dat contractul trebuie bagat in puscarie urgent.Si-au luat spaga si au vandut resursele pe nimic inca 18 ani.De asta a venit Hitler 2 la Bucuresti, nu pentru Schengenul de c***t.Toata lumea a spus ca vom lua m**e in direct si asa a fost.Acasa la noi hitler ne calaca in picioare.In frunte cu hitler 3 al nostru toti la puscarie.Muiti in stil romanesc.Imi este rusine ca roman cu asemenea tradatori de tara care ne conduc si au tupeu sa mai si candideze la alegeri.dacerau in China erau impuscati toti pe stadion,dati exemplu ca tradatori de neam si tara.
15
0
P rostul asta de M ehamar ne face o favoare,cu toate pierderile datorate întârzierilor din vami,chiar e benefic refuzul,macar controlăm intrarea si ieșirea din țară…faptul ca ne a jignit in tara noastra e alta discutie…daca am avea liderii,servicii,si naționalism am reactiona,muteste si fara tam tam …am plati sfidarea cu varf si îndesat….
17
0
Nu și a pus pe blogul personal întâlnirea de astăzi cu Nehammer sa nu ii de-a lumea la mooie...MAGRAONUL colăcar știe ce face și este prostește pe fraieri sa îl voteze președintele plmele
20
0
Ce ne mai place sa ne kakam pe noi atit si sa punem vina pe NIIIhammer , nu meritam ,ce mai , suntem vraiste din toate punctele de vedere !Cind o sa avem oameni adevarati la conducerea tari asteia , si lucrurile vor intar pe fagasul normal , nu meritam sa intram .Stirpitiii mariii hotoi si evazionisti , pensii speciale de de doare burta , hotiiile din vami , de resurse , hotiile de peste tot, etc ,atunci DA !
24
2
Pozitia Austriei fata de Rusia ramane tot neschimbata,stau ,,capra" in continuare! Austriecii au ramas cu frustrari si dezamagiri,in ambele razboaie mondiale au fost in tabara invinsilor! Considera Transilvania teritoriul lor si se razbuna cum pot!
18
1
profesii de îngrijire...., v-a zis-o austriacul in fata. popor de sclavi, sparanghelisti, capsunari si coorveturi bantante sugatoare la mosi tetraplegici. atata puteti, atata meritati. ziceti merci ca ati fost primiti de mila in UE, altfel erati o tara esuata precum sora voastra Rep Moldova.
22
3
sa le bagam pwla in gat !
10
3
Ne face un bine. Macar acum tirurile cu deseuri din Germania sunt depistate la vama.
18
0
Domnilor rectdactori sau cum va mai zice de ce numele țări nu poate fi scris corect? Asa înțelege voi rasismu? Cum facem? Proști voi? Proști!
4
2
Trebuia sa vina in heanricoandă casa se siptă ca acas. Urâtă specie in mm lui! Ideea e ca si noi suntem duși.... Cand toată Europa este amenințată de sulimani cu 0 Iq noi vrem sa se circule liber. Loati exemplul dragi mei de la cei care s-au baricadat . GRANITELE r*mÂNIEI TREBUIESC INCHISE PENTRU MUSULMANI (care circula liber prin spațiul asta de cct).
8
0
Ciolanis si ciucanezu slugi obediente perfecte, a venit asta cu tupeu si la bucuresti sa zica ca nu vedeti shengen si slugile aplauda, este ca in 1944 cand au venit rusii in bucuresti si erau asteptati cu flori
18
0
Cred ca premierul asta , are ceva personal cu Romania si cu romanii . Altfel nu se explica . Ori vor resursele Romaniei pe nimic si prin blocarea noastra vor sa le cedam mai mult de cat au luat pana acum de la noi . Asta se intampla cand Romania , a fost si este condusa de cea mai nemernici , de cei mai jegosi . IN VIATA VETILOR MELE NU VREAU SA MAI AUD DE PNL , PSD , USR , UDMR SI TE TOATA MIZERIA DIN POLITICA ROMANEASCA . DE MERS AM SA MERG LA SECTIA DE VOT DOAR CA SA NU SE FOLOSEASCA DE LIPSA MEA SI AM SA STRIC VOTU . PE ACEASTA CALE , VREAU SA LE TRANSMIT JEGOSILOR DIN POLITICA MULTA , MULTA LAMAIE CU MARO
17
2
Aprox. 7mil. Eur.
5
0
"ARDILES" care c***i? tu nu te uiti la moaca lui 卐Nehammer卐 si a ministrului sau de interne,ras i cap,ca nazistii de odinioara? pana te gandesti tu la niste c***i ai in fata c***i naziste austriece
4
1
Nu trebuia primit la București...Ne a dat m**e in direct.
24
0
Nu este nimic! Si raspunsul nostru ramane ferm: multumim domnule 卐Nehammer卐 , Adolf Hitler a fost cetatean austriac. Va multumim ptr ca nu extindeti drepturile naziste peste tarile care nu sunt pline de nazisti. va salut pe limba dumneavoastra : HEIL 卐Nehammer卐 !!!
8
2
Din cauza cioriloor,toată Europa fuge de noi.I am speriat pe toți.Cred ca Austriecilor le este frica de țiganiiiii care fac prăpăd an toată Europa.La săpun cu ei.
19
5
Austriacul probabil are dreptate! Dar este o draptate partiala! Refugiatii/ Imigrantii -intra in Austria ,venind pe mai multe rute ! Nu numai din Romania! A casunat pe noi si pe bulgari! Numai ca noi nu mai avem ce spaga sa ii mai dam! Sa ne accepte asa si daca continua migratia (dovedita ca vina din Romania) , sa ne suspende Schengen-ul!
11
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016