REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
21.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Karl Nehammer vrea un zid la granița UE după modelul Donald Trump

Karl Nehammer vrea un zid la granița UE după modelul Donald Trump

Ana Maria LIPAN 20 martie 2023 | 00:00 590

Karl Nehammer a afirmat pentru publicația germană Bild, că vrea ca Uniunea Europeană să construiască un zid ca cel propus de Donald Trump la granița cu Mexic, cu scopul de a combate migrația ilegală.

Karl Nehammer vrea un zid la granita UE dupa modelul Donald Trump

„Șeful poliției noastre federale se află în acest moment chiar acolo: se uită la granița SUA cu Mexicul pentru a vedea ce măsuri funcționează. Scopul nostru este de a împărtăși aceste cunoștințe cu alte țări din UE, precum Bulgaria, pentru a îmbunătăți protecția frontierelor UE”, a declarat Karl Nehammer.

Cancelarul a subliniat și cum crede că trebuie să arate un gard eficient la granița de est a Europei, potrivit romaniatv.net.

„Avem nevoie de bariere eficiente: Ele trebuie să fie foarte înalte, trebuie să ajungă foarte adânc în pământ și trebuie să fie monitorizate în mod constant din punct de vedere tehnic și al personalului. Doar cu această triadă putem reduce migrația ilegală”, a mai spus acesta.

Cancelarul austriac cere de câteca săptămâni o protecție mai bună a frontierelor externe ale UE. La ultimul summit al UE, desfășurat la începutul lunii februarie, s-a ajuns la acordul de a îmbunătăți gardul de frontieră al Bulgariei și să se utilizeze mai multe drone de supraveghere. Bulgaria va deveni „un nou model de urmat în reducerea migrației ilegale”.

În data de 8 decembrie 2022, Austria a respins extinderea spațiului Schengen, problema migranților fiind invocată de Nehammer și ministrul de interne Gerhard Karner. Aceștia au susținut că mulți dintre migranții neînregistrați vin prin România sau Bulgaria.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un golan cu educatie nazista.
1
0
VASILe retardul lumii. Cine e austriacu? Ăla s-a pișat pe tine cu schengen-ul losere.
5
2
VASILE nume de comunist infect. Ahahahaha
6
1
Si daca vrea hartie igienica lucioasa e tot una. Cine e individul? Un om ca toti oamenii. Nu e imparatul Europei,nu e stapanul lumii,e doar un Gigel austriac care are deliruri si pe care daca suntem sanatosi la cap,nu-l luam in serios. E la mintea diliului ala de Ceausescu care guita pe strazi la unii si altii,doar ca are ceva mai multe studii,insa degeaba.
4
6
ESTE FIX DISCURSUL MOSCOVEI. Fix discursul republicanilor care vor ca SUA sa se limiteze la razboaie cu Mexic si sa lase Rusia si China sa DEVOREZE intreg continentul EUROPA. Tipic: Anti-refugiati, THE WALL, anti-homosexuali, anti-vaccinare, anti-purtarea mastii, ridicare de ziduri/garduri. Fix acelasi discurs precum al lui LE PEN din Franta si vestele galbene, ale lui Berlusconi si GIORGIA MELONI in Italia, discursul lui Viktor Orban, discursul croatilor si al lui George Simion si SOSoaca. Este fix PROPAGANDA MOSCOVEI. Ca drept urmare, nu prapaditii astia ne-au refuzat intrarea in Spatiul Schengen ci "MOSCOVA NE-A REFUZAT". De cand puIa mea au ajuns toti sa se uite in gura prapaditului asta? Pe langa faptul ca Hitler s-a nascut in AUSTRIA, individul asta e in functia de doar 1 an, dupa ce "fostul" a fost arestat pentru coruptie. Plus de asta, Austria nu e in NATO, ci doar in UE. Daca ar fi dupa mine, i-am da afara si din UE pe cacatii de austrieci. Dovada clara ca Germania ii apara.
66
8

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436