REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Karmen Simionescu și-a făcut schimbare de look. Cum s-a vopsit artista

Karmen Simionescu și-a făcut schimbare de look. Cum s-a vopsit artista

Replica API 27 februarie 2021 | 00:00 1624

Karmen Simionescu duce viața la care alții doar visează, dar asta nu înseamnă că îi este ușor. Fiica lui Adi Minune i-a călcat pe urme acestuia și a urmat o carieră în muzică, motiv pentru care trebuie să aibă mereu grijă de imaginea ei. Cu toate astea, rezutatele ultimei ei vizite la salon i-au surprins pe fani. Artista a făcut o schimbare de look neașteptată. Iată cum s-a vopsit!

Fanii lui Karmen Simionescu sunt obișnuiți cu alegerile vestimentare extravagante ale artistei, dar nu și cu schimbările radicale în ceea ce privește părul ei. În urmă cu puțin timp, cântăreața i-a surprins pe toți cu noua ei schimbare de look. Puțin blond nu strică niciodată!

Azi, Karmen a trecut pragul unui salon de fițe din Capitală și i-a ținut pe urmăritorii ei de pe Instagram la curent cu activitatea ei. După ce le-a arătat cât de frumos este salonul la care merge, artista s-a lăsat pe mâinile hairstylist-ului, iar rezultatul a fost surprinzător, scrie spynews.ro

Chiar dacă este mai mereu aranjată la patru ace și a făcut multe schimbări de-a lungul timpului, fiica lui Adrian Minune a avut o atitudine destul de conservatoare, până acum, cu privire la culoarea părului. Se pare că ceva s-a întâmpat și artista a decis să meargă puțin mai departe de data aceasta. În loc de șuvițe blonde discrete, i-a cerut hairstylist-ului să-i vopsească toată partea din față.

Aparent, cântăreața este acum blondă în partea din față, iar la spate a păstrat șatenul. Alegerea lui Karmen dovedește că este departe de a fi o mamă obișnuită. Din fericire, în cazul ei, căsnicia și copilul nu au făcut-o să uite de dorințele propri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine PLM este si rapitoarea asta? Se crede extraordinar de superba?
4
1
la gingii nu s-a vopsit .Tot vinete sunt
8
0
nu ne intereseaza
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677