REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Karol G, aproape goală pe covorul roșu de la Premiile Billboard 2023. A purtat o rochie „udă”

Karol G, aproape goală pe covorul roșu de la Premiile Billboard 2023. A purtat o rochie „udă”

A.F. 21 noiembrie 2023 | 00:00 995

Karol G (32 de ani), pe numele său real, Carolina Giraldo Navarro, a făcut furori la Premiile Billboard 2023, duminică seară, în Los Angeles. Cântăreața columbiană și-a etalat formele într-o rochie transparentă și scurtă, confecționată din latex și plastic, pe dedesubtul căreia nu a purtat sutien.

Karol G, aproape goala pe covorul rosu de la Premiile Billboard 2023. A purtat o rochie „uda”Karol G, foto: Instagram Story/Karol

Vedeta a ales să vină cu părul ud pe covorul roșu, pentru a completa această ținută care dă senzația că abia ce a ieșit din apă. În picioare, Karol G, care deține o avere de 25 de milioane de dolari, a purtat o pereche de sandale transparente de la casa de modă Gianvito Rossi. Cântăreața a deschis ceremonia Billboard Music Awards cu hiturile sale „Qlona” și  „Labios Mordidos”. Ea a câștigat, de asemenea, două premii: cea mai bună artistă latino și premiul pentru cel mai bun turneu latino din 2023.

Cum se menține în formă Karol G

Karol G mănâncă sănătos și este foarte activă. Dieta și sportul sunt cruciale pentru a-și menține energia, în timpul concertelor. „Nu-mi plac dietele extrem de stricte”, a declarat ea pentru People, în urmă cu ceva timp. Planul ei de nutriție include consumul de carbohidrați o dată pe zi, la ora prânzului. În rest, ea mănâncă  proteine ​​slabe, legume și salată. „Nu mănânc niciun desert, reduc produsele lactate și mănânc iaurt grecesc cu granola doar de două ori pe săptămână”, a adăugat Karol G.

Karol G, aproape goala pe covorul rosu de la Premiile Billboard 2023. A purtat o rochie „uda”

Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că are zile când își dă voie să mănânce tot ce vrea și comandă, în general, pizza cu cartofi prăjiți. „Nu mănânc fast-food precum burgeri, dar îmi plac fripturile, piureul de cartofi și legumele. Trebuie să găsești un echilibru. Am o problemă cu insulina și menținerea greutății pentru mine este foarte stresant.”, a mai spus vedeta, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e capitalismul de c***t. Daca vrea p**a, sa vina la mine bagamias p**a in curu ei, nu sa stea pa covor, m****a. daca era ceausescu o facea posta toata sectia de militie si sectoristu. Ceausecu, PCR!
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513