REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Kate Middleton, gest neașteptat la adresa printului Wiliam

Kate Middleton, gest neașteptat la adresa printului Wiliam

Valentina CAMARA 22 februarie 2023 | 00:00 234

Kate Middleton și Prințul William au atras toate privirile la acordarea premiilor BAFTA de anul acesta. Însă, nu doar ținutele lor au fost cele care au ieșit în văzul lumii, ci și gestul pe care prințesa de Wales l-a făcut, în timp ce se afla pe covorul roșu. Ce a făcut Kate Middleton în timpul premiilor BAFTA.

Kate Middleton, gest neasteptat la adresa printului Wiliam

În timp ce se aflau pe covorul roșu, la acordarea premiilor BAFTA, prințul și prințesa de Wales au luat parte la un moment neașteptat care a intrat în atenția tuturor. Kate Middleton și Prințul William au arătat uimitor la decernarea premiilor de anul acesta.

Kate Middleton, gest surprinzător la adresa printului Wiliam

Anul acesta, la decernarea premiilor BAFTA, Kate Middleton a purtat o rochie albă elegantă, marca Alexander McQueen. Însă, ținuta a fost aceeași pe care a purtat-o și în 2019, având câteva modificări.

Anul acesta, stiliștii prințesei de Wales au adăugat, în zona din jurul umărului, câteva modele florale frumoase. Look-ul prințesei a fost completat cu niște umili cercei Zara, în valoare de aproximativ 20 de lire sterline.

Kate Middleton este una dintre doamnele care respectă cu sfinţenie protocolul şi are un comportament ireproşabil la fiecare apariţie publică. Însă, de această dată, printes a făcut un gest neașteptat.

Ce a făcut prințesa de Wales în timpul premiilor BAFTA

Nici prințul Wiliam nu s-a lăsat mai prejos. Prințul de Wales a îmbrăcat un costum de cină de catifea neagră, pe care l-a accesorizat cu un papion. Prințul participă fără greș la evenimentul anual care „cinstește cele mai bune contribuții britanice și internaționale la film”, fiind numit președinte al BAFTA în 2010.

Fanii celor doi au observat că prințesa de Wales i-a dat soțului ei o palmă pe fund, în timp ce aceștia se aflau pe covorul roșu, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303