REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Kate Middleton, moment jenant în timpul unei vizite la un cămin de bătrâni

Kate Middleton, moment jenant în timpul unei vizite la un cămin de bătrâni

Valentina CAMARA 23 februarie 2023 | 00:00 478

Kate Middleton a avut parte de un moment stânjenitor. Prințesa de Wales se afla chiar în timpul unei vizite la un cămin de bătrâni. În momentul în care Kate Midleton a vrut să își arate priceperea în bucătărie, aceasta a avut parte de un rezultat mai puțin plăcut.

Kate Middleton, moment jenant in timpul unei vizite la un camin de batrani

Recent, Kate Middleton a avut parte de o situație neașteptată. Prințesa de Wales a vrut să arate cât de bine se descurcă în bucătărie, însă totul a fost un eșec.

Kate Middleton, moment jenant în timpul unei vizite la un cămin de bătrâni

Kate Middleton a avut parte, recent, o situație mai mutin plăcută. Chiar în timp ce se afla în vizită la un cămin de bătrâni, prințesa de Wales s-a confruntat cu un moment ce a pus-o într-o lumină mai puțin plăcută.

Și, pentru că era Lăsata Secului, care mai este numită și Ziua Clătitelor, Kate Middleton a încercat să își arate priceperea în bucătărie. Și, în momentul în care prințesa a vrut să întoarcă și ea o clătită, rezultatul nu a fost întocmai conform așteptărilor sale.

După încercarea din bucătărie, Kate Middleton s-a scuzat faţă de bucătăresele instituţiei, care se aflau acolo.După acest eveniment prințesa de Wales a mărturisit că preparatele lor sunt mult mai bune.

În timpul vizitei la centrul pentru bătrâni, Kate Middleton a stat de vorba cu o mulțime dintre pacienții care se aflau acolo.

Kate Middleton, gest surprinzător la adresa printului Wiliam

La decernarea premiilor BAFTA, de anul acesta, Kate Middleton a purtat o rochie albă elegantă, marca Alexander McQueen, aceeași ținută pe care prințesa de Wales a purtat-o și în 2019.

Kate Middleton este una dintre doamnele elegante ale Marii Britanii însă, de acesta dată, prințesa de Wales a făcut un gest neașteptat. Fanii au fost cei care au observat. Kate Middleton i-a dat soțului ei o palmă pe fund, în timp ce aceștia se aflau pe covorul roșu, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303