REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
27.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Katy Perry a început să plângă după audiția concurentului de la „American Idol” care a supraviețuit seriilor de împușcături din școli

Katy Perry a început să plângă după audiția concurentului de la „American Idol” care a supraviețuit seriilor de împușcături din școli

Valentina CAMARA 3 martie 2023 | 00:00 425

Katy Perry, jurata de la „American Idol”, a plâns, fiind vizibil emoționată, după audiția unui concurent care a supraviețuit împușcăturilor dintr-o școală din Texas, strigând „țara noastră ne-a dezamăgit!”.

Katy Perry a inceput sa planga dupa auditia concurentului de la „American Idol” care a supravietuit seriilor de impuscaturi din scoli

Concurentul – Trey Louis, un vânzător de saltele în vârstă de 21 de ani – a interpretat melodia „Stone” a lui Whiskey Myers din 2016 pentru Katy Perry și colegii ei din juriu – Lionel Richie și Luke Bryan – a relatat Variety.

După prestația sa, toți jurații l-au aplaudat în picioare pe Louis. Când Bryan l-a întrebat pe Louis de ce încearcă să participe la „American Idol”, Louis a povestit că a trecut prin masacrul de la Santa Fe High School din 2018.

„Sunt din Santa Fe, Texas. În mai 2018, un bărbat înarmat a intrat în școala mea”, a spus Louis înainte de a face o pauză pentru a se liniști. „Eram în Sala de Artă 1. A tras în Sala de Artă 2 înainte de a se îndrepta spre Sala de Artă 1. Am pierdut o mulțime de prieteni. Opt elevi au fost uciși. Doi profesori au fost uciși. A fost cu adevărat negativ, omule. Santa Fe are o reputație proastă aici din 2018”.

Toți judecătorii au devenit vizibil emoționați de cuvintele lui Louis, dar Katy Perry a fost cea mai mișcată, plângând în palme.

Apoi a dat drumul unui tsunami de furie.

„Țara noastră ne-a dezamăgit!”, a strigat ea, potrivit Variety.

„Asta nu este în regulă! Tu ar trebui să cânți aici pentru că iubești muzica!”, a continuat ea.

„Este adevărat”, a răspuns Louis.

„Nu pentru că a trebuit să treci prin acel nenorocit de rahat!”. a continuat Perry, potrivit revistei.

„Sunt de acord”, a răspuns Louis.

Perry, încă plângând, a adăugat că „nu trebuia să pierzi opt prieteni! Sper că le amintești oamenilor că trebuie să ne schimbăm. Pentru că, știi, și eu sunt speriată!”.

„Este groaznic, Katy, oribil”, a spus Louis.

„Am tolerat acest lucru atât de mult timp, prea mult timp”, a remarcat Richie. „A devenit o normă”.

„Și trebuie să ne schimbăm”, a spus Perry.

„Adevărat; sunt de acord”, a spus Louis.

„Și sper că poți doar să conduci (mișcarea)”, i-a spus Perry.

„Pentru mine, pentru școala mea și pentru tine?” a răspuns Louis. „S-a făcut.”

Deloc surprinzător, toți cei trei jurați au votat pentru a-l avansa pe Louis în runda de concurs de la Hollywood, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303