REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Katy Perry a urcat pe scenă într-o rochie uriașă! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei

Katy Perry a urcat pe scenă într-o rochie uriașă! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei

A.F. 23 mai 2024 | 00:00 123

Katy Perry (39 de ani) a vrut un final apoteotic care să marcheze plecarea sa de la „American Idol”, unde artista a ocupat rolul de jurat. După șapte sezoane de succes, diva, care se laudă cu o avere de 340 de milioane de dolari, a părăsit scena cu lacrimi în ochi.

Katy Perry a urcat pe scena intr-o rochie uriasa! Ce fete au fost imprimate pe tinuta eiKaty Perry 

Ea le-a făcut o surpriză celor prezenți, după ce a apărut îmbrăcată într-o rochie de șase metri, decorată cu chipurile tuturor celor 168 de concurenți, pe care i-a evaluat de-a lungul celor șapte ediții. „M-am gândit că o modalitate bună de a-mi onora timpul petrecut aici ar fi să pun top 24 din fiecare sezon pe fusta mea, astfel încât să fie cu toții acolo”, a declarat Katy Perry pentru Entertainment Tonight.

Vedeta a spus că speră ca persoana care o va înlocui în scaunul de jurat să fie „neînfricată”, așa cum a fost ea în toți acești ani. „Sper să fie cineva neînfricat. Sper că este cineva care nu-și va înghiți cuvintele, poate un personaj puțin controversat la fel ca mine”, a spus ea.

Perry s-a emoționat în timp ce a urcat pe scenă duminică pentru ultimul ei episod ca jurat al emisiunii la „American Idol” de la ABC. Diva a purtat un top metalic fără bretele și fără mâneci, cu șapte trandafiri ce au simbolizat sezoanle ei în emisiune, împreună cu o fustă lungă albă. Ea s-a ținut de mână cu colegii judecători Luke Bryan (47 de ani) și Lionel Richie (74 de ani), în timp ce gazda Ryan Seacrest (49 de ani) a prezentat-o pentru ultima oară.

„Plângi? O să ne fie dor de tine”, a spus Seacrest, în timp ce a îmbrățișat-o pe Perry. Finala de trei ore i-a prezentat pe finaliștii Abi Carter, Jack Blocker și Will Moseley concurând pentru a câștiga sezonul 22. Jon Bon Jovi (62 de ani) a servit ca mentor special pentru finaliști, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510