REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Kelemen Hunor salută demisia lui Florin Roman: 'A fost un gest corect'

Kelemen Hunor salută demisia lui Florin Roman: 'A fost un gest corect'

Replica API 20 decembrie 2021 | 00:02 1134

Florin Roman a demisionat din funcția de ministru al Cercetării după scandalul diplomelor și al plagiatului. Vicepremierul Kelemen Hunor a spus la Digi Fm că gestul lui Florin Roman a fost unul corect, refuzând să comenteze mai mult.

„La ședința de guvern nu s-a discutat despre această demisie, despre acest subiect. Niciodată. Nici nu este o chestiune de discutat în timpul ședinței de guvern. Probabil că în PNL au fost niște discuții. Eu cred că a fost o decizie așteptată și este o decizie pe care noi trebuie să o luăm așa cum e. Asta este viața. O decizie, până la urmă corectă, asumată, o greșeală, dar mai mult nu pot comenta. Și-a depus demisia. S-a terminat acest conflict, acest scandal, și trebuie să mergem mai departe. (...) În primul rând, da, bineînțeles, și a premierului, dar și a coaliției, dacă e să o luăm așa, dar trebuie să pleci cu problema și cu rezolvarea problemei de la PNL, pentru că a fost propus de PNL. Ei au rezolvat și Florin Roman și-a dat demisia. Mai mult nu pot să comentez. Consider că a fost un gest corect”, a spus Kelemen Hunor, citat de stiripesurse.ro

Florin Roman (PNL) a demisionat miercuri din funcția de ministru al Cercetării. El și-a anunțat demisia pe Facebook. Demisia vine după ce Libertatea a publicat o investigație care a demonstrat că Roman și-a trecut în CV o diplomă inexistentă: licența în economie la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj. UBB a arătat că Roman nu este licențiat al universității, ci a primit o diplomă de absolvent al unui colegiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost un gest hotesc, cum oare sa te dai mare scula cu falsuri ??? Daca se verifica prea tarziu noroc cu jurnalistii caci acolo toti sant corbi Este ! De ce nu se verifica imediat cand intra in politica sau guvernare ??? si acceptati ptr. functiile primite ?
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677