REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Kelly Clarkson, despre divorțul de Brandon Blackstock, și despre impactul pe care l-a avut asupra familiei sale

Kelly Clarkson, despre divorțul de Brandon Blackstock, și despre impactul pe care l-a avut asupra familiei sale

Valentina CAMARA 17 martie 2023 | 00:00 473

Invitată în cadrul unui podcast, Kelly Clarkson a mărturisit că, după divorț, nu se mai gândește la o căsătorie, însă este deschisă să-și găsească din nou dragostea. Artista a vorbit recent despre despărțirea sa de Brandon Blackstock, tatăl celor doi copii ai săi, și despre impactul pe care divorțul l-a avut asupra familiei sale.

Kelly Clarkson, despre divortul de Brandon Blackstock, si despre impactul pe care l-a avut asupra familiei sale

După doi ani de la despărțirea de tatăl copiilor ei, abia anul trecut, în luna martie, a fost pronunțat divorțul dintre Kelly Clarkson și Brandon Blackstock. Artista a fost cea care a depus actele de divorț invocând ”diferențe ireconciliabile”, după aproape 7 ani de căsnicie. Vestea că cei doi se despart a luat atunci prin surprindere întreaga lume mondenă.

Invitată în cadrul unui podcast, Kelly Clarkson a vorbit despre despărțirea sa de Brandon Blackstock, tatăl celor doi copii ai săi, și despre impactul pe care divorțul l-a avut asupra familiei sale.

 „Îmi întreb copiii în fiecare seară când ne așezăm în pat: „Sunteți fericiți? Și dacă nu sunteți, ce v-ar putea face mai fericiți?’”, a spus Clarkson la „The Angie Martinez IRL Podcast”. „Uneori vor spune, mai ales în ultimii doi ani, și mă omoară și vreau să fie sinceri, așa că nu spun niciodată: „Doamne, nu-mi spune asta”, dar de multe ori ar fi de genul: „Știi, sunt chiar trist. Mi-aș dori ca mami și tati să fie în aceeași casă.”

Kelly Clarkson a mărturisit că ea însăși a fost crescută într-o familie cu părinți divorțați și acest lucru a ajutat-o ​​să înțeleagă mai bine sentimentele implicate.

„Stau acolo și îmi spun: „Am înțeles. Si eu sunt dintr-o familie divortata. Înțeleg. Asta e nasol'”, a spus ea. „Dar o vom rezolva. Și ești atât de iubit de noi doi. Comunic cu ei și nu îi tratez, nu îi tratez ca pe un adult, pentru că nu sunt - dar nu îi tratezi ca pe un copil. Sunt sentimente și emoții uriașe.”, a mai spus artista.

Kelly Clarkson, despre o nouă căsătorie

Așa cum menționam și anterior, Clarkson și Blackstock s-au despărțit în iunie 2020, după aproape 7 ani de căsnicie, cântăreața invocând diferențe ireconciliabile. Ea a spus că, deși nu intenționează să se căsătorească din nou, vrea să găsească dragostea.

„Nu mă voi căsători”, a spus ea. „În viața mea, când eram copil, am trecut prin câteva divorțuri în propria familie. Mi-ar plăcea să mă îndrăgostesc. Mi-ar plăcea să găsesc pe cineva și să mă îndrăgostesc și să fac asta, dar am copii și de aceea spun asta.”, a mai spus artista în cadrul aceluiași podcast, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303