REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Keo și Misty fac nuntă în 2023, marele eveniment se va desfășura într-un loc special

Keo și Misty fac nuntă în 2023, marele eveniment se va desfășura într-un loc special

Valentina CAMARA 21 decembrie 2022 | 00:00 899

Misty și Keo formează un cuplu de ani buni, timp în care au devenit și părinții unei fetițe. Cei doi au ales să își trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor și rare sunt momentele în care unul din ei iese public și le oferă admiratorilor detalii despre ce se întâmplă în viețile lor private.

Keo și Misty

Acum, însă, vorbind despre planurile pe care le au pentru sărbătorile care ne bat la ușă, care se vor petrece în familie, dar și pe scenă, în ceea ce-l privește pe Keo, Misty a vorbit și despre planurile pe care le au pentru 2023.

Keo și Misty fac nuntă la Sibiu

Astfel că, poate cel mai important dintre ele, nunta, se află pe lista lucrurile de făcut în 2023. Conform spuselor blondinei, marele eveniment va avea loc lunile următoare, la Sibiu, acela fiind orașul lor de suflet, căci multe lucruri mărețe s-au întâmplat acolo. Însă, contrar așteptărilor, evenimentul anului 2023 va fi unul mic, discret, exact așa cum au visat mereu.

Avem în plan să facem nunta, discret…undeva în Sibiu. Acolo am făcut și botezul Aryei și a fost perfect, intim și frumos. Arya este botezată în aceeași biserică în care a fost botezat și Keo când era mic, așa că suntem legați sufletește de Sibiu, avem amintiri multe acolo”, a spus Misty.

Însă, nunta nu este singura surpriză pe care cuplul-vedetă o să le-o facă fanilor în viitorul apropiat. Alexandra Pavel, alias Misty, așa cum este cunoscută în lumea mondenă de la noi, spune că evenimente importante se vor întâmpla și în aria profesională, nu doar în cea personală.

Și asta pentru că, după o perioadă de pauză, în care și-a dedicat tot timpul fiicei sale, acum revine în muzică.

Iar revenirea nu va fi una oarecare, ci va putea fi notată drept un moment de ținut minte, când iubirea o va aduce aproape de Keo și pe scenă, nu doar acasă.

”Pe plan profesional, nu vă pot spune prea multe fiindcă vreau să surprind însă ce pot să vă spun este că printre colaborările pe care le-am pregătit, una dintre piese este împreună cu Keo”, a mai adăugat artista, potrivit wowbiz.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510