REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Kevin Spacey, acuzat de abuz sexual: „În mintea mea, a fost romantic!”

Kevin Spacey, acuzat de abuz sexual: „În mintea mea, a fost romantic!”

Andreea VREJOIU 15 iulie 2023 | 00:00 285

Actorul american Kevin Spacey (63 de ani) este judecat la Londra pentru mai multe agresiuni sexuale. Starul de la Hollywood a făcut primele declarații, joi, la procesul său, negând orice comportament agresiv. „În mintea mea, a fost ceva romantic”, a declarat actorul ca răspuns la acuzațiile de agresiune sexuală, potrivit BBC.

Kevin Spacey, acuzat de abuz sexual: „in mintea mea, a fost romantic!”

Kevin Spacey a pledat nevinovat la toate cele 12 acuzații

Curtea Southwark Crown din Londra, actorul de două ori câștigător al Oscarului a spus că a flirtat cu unul dintre bărbații care îl acuză de hărțuire sexuală. Kevin Spacey a spus juriului că el și reclamantul au fost „oarecum intimi”, dar a negat că l-a agresat.

Spacey, judecat de la sfârșitul lunii iunie, a pledat nevinovat la 12 acuzații de agresiune sexuală asupra a patru bărbați, fapte ce s-ar fi petrecut între 2001-2013. Victimele aveau la acea vreme între 20 și 30 de ani. Deși a fost acuzat că de violență și abuz sexual, actorul a ținut-o pe a lui: „A fost drăguţ. Ceea ce s-a întâmplat nu este ceea ce a descris reclamantul”. Kevin Spacey a susţinut că a existat o relaţie de flirt reciproc între ei şi a spus că el însuşi este „un mare amator de flirturi”.

Kevin Spacey a explicat că doar l-a atins și că nu a progresat, deoarece presupusa victimă „a arătat clar că nu vrea să meargă mai departe”. Întrebat de avocatul său Patrick Gibbs KC despre reacția sa la acuzațiile reclamantului, el a spus: „Am fost zdrobit când am auzit. Nu m-am gândit niciodată că peste 20 de ani mai târziu o să mă înjunghie în spate”.

Vorbind despre acuzațiile unui alt reclamant care a susținut că Spacey l-a învăluit „precum o cobră”, ”, actorul a spus că nu a făcut asta nimănui în viața sa. El a declarat juriului că acuzațiile făcute de bărbat - pe care se presupune că l-ar fi întâlnit la un teatru la mijlocul anilor 2000 - au fost „nebunie curată” pentru că faptele descrise de acesta „nu s-au întâmplat niciodată”, conform click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768