REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Joi, 25 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6801
24.9° Constanța Joi, 25 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6801
 

Kievul asigură că a respins un nou atac cu drone asupra capitalei

Kievul asigură că a respins un nou atac cu drone asupra capitalei

Victor ROTARU 20 mai 2023 | 09:19 633

Administraţia civilă şi militară a Kievului a anunţat sâmbătă, 20 mai, că a respins un nou atac cu drone ruseşti asupra capitalei ucrainene, vizată în timpul nopţii, dar că resturi au căzut asupra Kievului, fără a provoca victime în acest stadiu.

Kievul asigura ca a respins un nou atac cu drone asupra capitalei

"Aseară, agresorul a efectuat un nou atac masiv cu drone", a scris pe canalul Telegram şeful administraţiei civile şi militare a Kievului, Serhi Popko.

"Toate ţintele aeriene detectate au fost doborâte de apărarea antiaeriană a oraşului", a asigurat el, adăugând că, potrivit informaţiilor preliminare, dronele erau de tip Shahed.

"Kievul nu a fost lovit deloc!", a salutat el, adăugând că resturi de dispozitive au căzut asupra capitalei, provocând în special un incendiu - care de atunci a fost stins - pe acoperişul unei clădiri rezidenţiale din cartierul Dniprovski. Incendiul nu a provocat victime, a mai spus Popko.

La ora locală 0.45 (21.45 GMT vineri), armata ucraineană a anunţat că dronele Shahed se îndreptau spre regiunea Kiev.

Acolo au fost semnalate explozii de către autorităţi, precum şi în regiunile Cernihiv (centru-nord) şi Mariupol (sud-est).

Sistemele de apărare aeriană rămân active în regiunile Kiev şi Cernihiv, potrivit armatei ucrainene, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vise taica vise
1
0
E posibil ca aceste atacuri sa nu existe, sa fie inventate, doar sa se intretina "focul" razboiului. Insa dau crezare ucrainienilor deja concetateni, tineri, in putere care se plimba pur si simpli pe la noi si sunt linistiti, de parca sunt in vacanta. E clar ca suntem mintiti din toate directiile. N-ar strica o epurare a intregii rase umane
1
0
Ei sunt în ruine și totodată resping toate atacurile aeriene... Care minte mai mult?
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699