REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
25.4° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

Kira Hagi se mărită! Fiica lui Gică Hagi a fost cerută în căsătorie

Kira Hagi se mărită! Fiica lui Gică Hagi a fost cerută în căsătorie

Virgil STOIAN 10 august 2024 | 10:56 1835

Iubitul ei este originar din Grecia, dar locuiește în România deja de mai mulți ani. La marea întrebare, tânăra a răspuns afirmativ, astfel că Gică Hagi urmează să fie socru mic.

Kira Hagi se marita! Fiica lui Gica Hagi a fost ceruta in casatorieKira Hagi

Cei doi au petrecut câteva zile de vacanță la Salonic. Aceștia s-au întors foarte fericiți în București, joi, 8 august, motivul fiind acela că domnișoara Hagi a primit un inel de logodnă de la frumosul ei partener.

Numele lui este Thomas Ferfelis și este manager la Cernica Events, un local de lux de pe malul lacului cu același nume, scrie Tabu.ro. Părinții lui Thomas sunt oameni de afaceri importanți, deținători ai holdingului Elgeka Ferfelis, din care face parte și restaurantul. Aceștia s-au stabilit cu mulți ani în urmă în România.

Thomas este de aceeași vârstă cu Kira, se cunosc de când au fost colegi la International British School of Bucharest și s-au regăsit după ani îndrăgostindu-se. Conform contului său de LinkedIn, Thomas a absolvit în 2019 patru ani de studii de business la faimoasa University of Southampton, din Marea Britanie.

Kira Hagi a studiat actoria la New York Film Academy în SUA, cursuri finalizate în anul 2017 cu o diplomă de licență, iar mai apoi a plecat la Londra, acolo unde și-a aprofundat cunoștințele în acest domeniu. Ulterior, fiica lui Gică Hagi s-a întors în România, unde se implică în diverse proiecte în domeniul cinematografiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca Valu lui Traian devine oras, au bellit plua valureni. Atunci sa vezi taxe si impozite.
7
0
Bai, se marita si vecina mea. Asta da veste, ca are 45 de ani.
11
0
Iar ne vor intoxica cu nunta lor. Latrina 1 iar face contract cu ei sa le transmita in direct nunta, de parca ar fi ceva de interes national. Sa se casatoreasca, sa fie sanatosi, dar ce ne intereseaza pe noi, muritorii de rand? Cine este mireasa? A inventat apa calda si nu stim noi? In afara de numele de familie, zero barat!
13
0
Ea este o mekeefoamca mascuta in Spanea si se casatoreste cu un makeedon grec. Ce treaba avem noi ca romani cu ea?
12
2
A TI TERMINATO CU PRINTISORUL FRECANGIU DE BANCI DE REZERVE SI A TI ANCEPUT CU PRINTESA DE ZAHAR ARS ACUM.BAI FRATILOR NU NE INTERESEAZA DE FAMILIA LOR.DE CE NU SCRIETI SI DE TANTI AGLAIA CARE VINDE PRUNE AN PIATA? CATI BANI PRIMITI CA SA NE INTOXICATI CU ANALFAABETII ASTIA?
16
1
si asa ca actrita in USA pe banii lu papu e un zero barat mai bine se marita si face niste plozi numai sa nu se piarda averea
15
0
Plm mai e si asta.....
11
4
Bine ca se mărită. De când așteptam cu toții vestea asta.Acum putem sta liniștiți.Dar în ce limbă se vor înțelege cuscrii?Grecii nu prea vorbesc macedoneana iar r*mână nu știe nici unul din ei.
17
4

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118