REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Kirsten Dunst, recompensată cu o stea pe Walk of Fame după ce a criticat Hollywoodul

Kirsten Dunst, recompensată cu o stea pe Walk of Fame după ce a criticat Hollywoodul

Replica API 3 septembrie 2019 | 00:00 444

Kirsten Dunst, foto metro.co.uk

Populara actriţă americană Kirsten Dunst a primit o stea joia trecută, la 29 august pe Walk of Fame, după ce a declarat că Hollywoodul nu o preţuieşte la justa ei valoare, potrivit ziarului spaniol La Vanguardia.

Kirsten Dunst a primit totuşi o stea după 25 de ani de carieră, având în vedere că a devenit cunoscută la 12 ani, cu rolul din 'Interview with the Vampire' (Interviu cu un vampir, 1994), în care a jucat alături de Tom Cruise, Brad Pitt şi Antonio Banderas.

Zâmbitoare, actriţa a venit la ceremonia desfăşurată în onoarea sa la Los Angeles însoţită de logodnicul său, actorul din serialul Fargo, Jesse Plemons, şi de fiul lor de 15 luni, Ennis Howard, care a furat atenţia tuturor camerelor de filmare.

Deşi dezvăluirea stelei sale la Hollywood este un moment de mare împlinire pentru orice actor, pentru Dunst care a venit la ceremonie într-o rochie multicoloră cu figuri geometrice imprimate şi sandale albe cu toc, acest moment a fost însoţit de o oarecare amărăciune.

Actriţa a mărturisit, într-un interviu acordat postului de radio american Sirius XM, că nu s-a simţit niciodată apreciază la justa ei valoare pentru activitatea ei ca actriţă, nici din partea industriei filmului şi nici din partea publicului, sau a colegilor săi.

În aceleaşi declaraţii Kirsten Dunst sublinia că Hollywood "nu a ţinut niciodată cont de ea", judecând după puţinele nominalizări sau premii primite de-a lungul carierei sale, care includ multe filme cult.

"Nu am fost nominalizată la nimic. Poate de vreo două ori la Globul de Aur, o dată când eram mică şi altădată pentru serialul Fargo. S-ar putea să creadă despre mine că sunt doar fata A din filmele cu adolescenţi cu animatoarele Cheerleaders".

"Multe filme în care am jucat au plăcut publicului mult mai târziu. Vă amintiţi despre filmul 'Maria Antoneta' ? Nimănui nu i-a plăcut iniţial, iar acum toţi sunt încântaţi. Pur şi simplu stau şi mă gândesc unde am greşit", a spus actriţa cu roluri strălucite în 'The Virgin Suicides', filmul de debut al regizoarei Sofia Coppola, 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind' , sau 'Melancholia' al lui Lars Von Trier, pentru care a câştigat Palme d' Or pentru cea mai bună actriţă la Cannes.

În pofida acestor resentimente, Kirsten Dunst a asigurat că, " la sfârşit singurul lucru care contează este munca ta şi asta îi interesează cu adevărat pe oameni. Iar pentru binele carierei mele am încercat să fiu suficient de inteligentă pentru a-mi menţine perspectiva", a precizat ea.

Actriţa în vârstă de 37 de ani se poate totuşi lăuda că face parte dintre cele 200 de persoane despre care Hollywoodul a considerat, în pofida tuturor criticilor, că merită o stea pe pe Walk of Fame. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166