REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
23.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

A.F. 11 iunie 2023 | 00:00 418

Klaus Iohannis

Orban a povestit că marea problemă pe care a avut-o în relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis este că acesta „este greu de citit” şi a dezvăluit că Iohannis nu are obiceiul „să dea ordine” şi că formulează „într-un mod uşor digerabil şi acceptabil, chiar şi lucruri care erau greu de digerat şi de acceptat”. Nu prea ne vine să credem că noi am „digerat“ cam greu când a aruncat, țâfnos, paltonul pe mașină sau când a întrebat profii cum „îndrăznesc“ să pună examenele elevilor în pericol...

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In primul rand,orban are limba maronie de cat l-a slavit pe ,,generalul'' Iohannis,asa ca este chiar ultimul care sa-l critice acum. Da,Iohannis nu e bun pentru Romania,nu a fost nici Basaul,nici altii si prevad ca nici urmatorul. De ce nici urmatorul? Simplu. Sistemul care conduce tara are grija se se autoprotejeze si sa-si faca o cortina din politruci obedienti,buni pentru sacrificiu si acela nu grav,ci la nivel de latraturi publice. Asa zisele raspunderi asumate de cei de sus,nu se refera la sistem punitiv real in caz de dat in bara,ci doar la demisii din functii si continuarea vietilor de privilegiati ai sistemului. Un inginer sau alt angajat care face erori la nivel de firma,nu dezastre nationale,este dat afara si probabil sufera o viata. Astia,nemernicii,parca sunt un bloc de beton pe piepturile romanilor si nu exista macara sa-i dea dracului jos. Vine ne apartine tuturor. Suntem obedienti. A fi obedient si las inseamna pentru regim a fi un bun roman,ascultator,disciplinat.
1
0
au grija serviciile sa scoata un alt presedinte si premier la fel de competent si cu empatie ptr sine, nu ptr popor.
2
1
neamtul,romanizat in toate nea bagat! asa ne trebuie,o sa iesim la anul si la multi,multi ani!
1
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365