REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Klaus Iohannis a mers la Peștera Sf. Andrei să se roage!

Klaus Iohannis a mers la Peștera Sf. Andrei să se roage!

M.P., A.F. 13 aprilie 2023 | 00:00 2967

Credincioșii aflați miercuri, 12 aprilie a.c., la Peștera Sfântul Andrei au avut parte de o reală surpriză. Președintele României, Klaus Iohannis a venit aici să se roage. Oficialul a stat de vorbă cu preoții lăcașului de cult, le-a ascultat problemele, dar a ascultat și povestea Peșterei din județul Constanța, cunoscută de toată România.

Klaus Iohannis a mers la Pestera Sf. Andrei sa se roage!

Reamintim că președintele României, Klaus Iohannis, va vizita joi, 13 aprilie a.c., Renewable Energy School of Skills (RESS) - Școala Internațională de Competențe în Energie Regenerabilă de la Constanța.

În cadrul Renewable Energy School of Skills, sunt predate cursuri pentru calificarea și recalificarea adulților, dedicate tehnicienilor care lucrează în industria energiei regenerabile, în special energia eoliană și energia solară fotovoltaică. RESS a pregătit în 14 ani peste 10.000 de cursanți, iar mii de persoane din România și din străinătate urmează anual cursurile și ajung să lucreze în sectorul energiei regenerabile în toată Europa.

Klaus Iohannis a mers la Pestera Sf. Andrei sa se roage!

Mânăstirea Peștera Sf. Andrei, locul unde mii de credincioși se strâng an de an pentru a se ruga în taină, este frumos împachetată într-o istorie tragică. Preotul Melchisedec Negrea, egumen al Mânăstirii Peștera Sf. Andrei, a povestit că în anul 1421, când armata otomană a invadat Dobrogea, în locul în care se află în momentul de față biserica Sf. Andrei, se aflau 24 de catedrale care găzduiau 5.000 de călugări. Preoții au povestit că armata otomană au distrus tot în urma sa, lăsând doar ruine și multă durere. În lăcașul de cult, astăzi creștinii vin și se roagă pentru vremuri mai bune, iar de Paște, cu toții sunt așteptați la Mănăstirea și Peștera Sf. Andrei, pentru a marca Învierea Domnului.

Klaus Iohannis a mers la Pestera Sf. Andrei sa se roage!

„Am mai venit aici în 1946 – 1947, când s-a descoperit Mânăstirea. Sf. Apostol Andrei a ajuns aici în 46, după Mântuitorul. Prima dată a apărut în Cetățile Egiptului, eu am fost și acolo de câteva ori, și în Betleem. După aceea a trecut Marea Mediteraneeană, a apărut în Grecia, Bulgaria și din Bulgaria a apărut aici la noi. Peștera nu este făcută de mână de om, Dumnezeu când a făcut pământul, a binecuvântat și acest loc sfânt pentru că știa că vine Sf. Apostol Andrei aici. Când a ajuns aici, aici era un popor de sciți, nu cunoștea nimeni pe Dumnezeu, nu se închina nimeni, nu era nici o biserică în România, chiar și în Europa, pentru că Sfinții Apostoli Petru și Pavel au ajuns în 42 în Italia, la Roma, cu trei ani în urma Sfântului Apostol Andrei. Deja Sf. Apostol Andrei înrădăcinase credința aici, în trei ani. Aici a stat o vreme mai îndelungată, pentru că acel popor de sciți nu prea îl agreau pe Sf. Apostol Andrei pentru că le strica rânduiala”, a povestit preotul Melchisedec Negrea, egumen al Mânăstirii Peștera Sf. Andrei.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-i arate demolarile, starea de paragina a orasului, primarul pnl , chitac. ca are cu ce se lauda primarul, dar paleste in fata realizarilor lui iohanis: vizita in japonia, singapore, tari arabe. unde mai dna iohanis s-o duci?
1
0
L-a palit damblaua mistico-religioasa...
0
1
Punea sa mai faca 120 km să ajunga in Constanta, să se plimbe putin prin oras
1
0
Mincinosilor si glumelor proaste ce sunteti! Cu pretentii de jurnalism - hohote de ras. Nu va e RUSINE? Nu va e rusine cu INCASAT si BANI? Si cu comentarii inchise? Nici bugetarii, nici nimeni altcineva, nu INCASEAZA salariul brut. Sunt platiti cu ceva putin mai mult de jumatate din el. Nesimtitilor, sa va fie RUSINE
3
1
Chitacu imbuiva-te cu banii mei munciti cinstit, baga in tine pensii si salarii nemeritate pentru care nu esti in stare de nimic un incompetent desavarsit. Baga pensii in tine la birou, in afara de 3 semnaturi pe zi ce stii sa faci, predai carti? Vapoarele pe care ai navigat sunt pe uscat la iesire din oras naufragiate… Te-ai facut de tot rasul la DigiTV
4
1
Pentru ce se roaga dobitocul?
3
4
L ai pangarit și pe ăsta, dar cum Dumnezeu a zis " nu doresc moartea păcătosului ci sa se întoarcă și sa fie viu" , ce sa zic. Sper ca Sfântul sa facă o minune, sa te lumineze, sa pună inima acolo unde nu e.
4
4
S a apucat c.. .a de matanii.
3
3
Tradator de tara, pupincurist ordinar. Baga-ne in razboi, javra.
8
3
Caita si el cateva procente in plus ca saracu..
3
1
fim seriosi. Nici-o minune nu mai poate salva uniunea comunista de la guvern.
8
2
A spurcat locul,satana asta.multa mooie cu caacaat plavane
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510