REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 16 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6854
14.4° Constanța Luni, 16 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6854
 

Klaus Iohannis candidează pe lista PNL la alegerile parlamentare?!

Klaus Iohannis candidează pe lista PNL la alegerile parlamentare?!

Mirela PASCAL 16 septembrie 2024 | 00:00 305

Duminică seara, în pauza dintre emisiunile Culisele Statului Paralel și Culisele Puterii de la Realitatea PLUS, jurnalista Anca Alexandrescu a adus în prim-plan o informație importantă legată de viitorul politic al președintelui Klaus Iohannis. Aceasta a afirmat că președintele ar urma să candideze pe listele PNL la alegerile parlamentare, menționând că a făcut această predicție încă de miercuri, la începutul emisiunii sale.

Klaus Iohannis candideaza pe lista PNL la alegerile parlamentare?!Klaus Iohhanis

Miron Mitrea, invitat în emisiunea Culisele Puterii, a confirmat această ipoteză, sugerând că președintele Klaus Iohannis ar dori să deschidă lista Partidului Național Liberal (PNL) la următoarele alegeri parlamentare. Potrivit lui Mitrea, Iohannis ar fi avut deja discuții în acest sens cu liderii PNL, convocându-i pentru a le face acest anunț, potrivit realitatea.net.

„Domnule Mitrea, constat că gândim la fel. Ați confirmat și dumneavoastră că președintele Klaus Iohannis urmează să candideze pe listele PNL la parlamentare și că i-a chemat pe băieți să-i anunțe. Am spus asta încă de miercuri, la începutul emisiunii”, a spus Anca Alexandrescu.

Această posibilă candidatură definește și scenariul potrivit căruia Klaus Iohannis ar putea deveni premier după alegerile cruciale de la sfârșitul acestui an, zvon care a mai fost în trecut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da mitrea cine este sa vorbeasca? un pus kariasi si un h o t notoriu. si voi il invitati ca pro stii
2
0
DIN PARTEA ROMANILOR,DAR SE VOR GASI DESTUI SENILI SI IDIOTI SA IL VOTEZE.
2
1
Pe acest iobag care ne a dat la m**e 10 ani?.
2
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166