REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Klaus Iohannis comentează ridicarea în gradul de general a lui Cătălin Paraschiv

Klaus Iohannis comentează ridicarea în gradul de general a lui Cătălin Paraschiv

Replica API 23 octombrie 2018 | 00:18 393

Administrația Prezidențială spune, pentru MEDIAFAX, că MAI a transmis către Klaus Iohannis propunerea de acordare gradului de general lui Cătălin Paraschiv, demersul fiind motivat de faptul că ofițerul a dat dovadă de profesionalism și responsabilitate în exercitarea atribuțiilor de serviciu, conform stiripesurse.ro.

„În data de 15 octombrie a.c., ministrul Afacerilor Interne a transmis Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, propunerea de acordare a gradului de general de brigadă - cu o stea colonelului Paraschiv Dumitru Cătălin-Răzvan. Ministrul Afacerilor Interne își fundamentează propunerea pe faptul că ofițerul a dat dovadă de un înalt profesionalism, responsabilitate și devotament în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne a transmis că au fost efectuate verificările necesare, de securitate și de legalitate, și își asumă responsabilitatea privind integritatea morală și profesională a ofițerului propus”, se arată într-un răspuns transmis de Adminitrația Prezidențială, pentru MEDIAFAX.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tara vrea referendum in care sa fie LEGE: sa nu mai fim condusi de penali si de HOTI. Legile sa fie facute pentru tara si popor nu pentru toti HOTII care au jecmanit tara si pe noi toti. Si mai vrem legi aspre pentru toti cei care au furat tara: averea TOATA CONFISCATA URGENT si, puscarie grea pentru TOTI HOTII nu ca acum de parca sunt in stabilimente balneare, excursie, vacanta si NU La puscarie! Asta-i bascalie in obrazul celor furati si distrusi. Si nu-i DREPT.
3
0
Laba trista , sa stai cu capul in jos , vad ca recunosti ce face nevasta ta . Poate o face pt bani , poate de placere . Mai mancator de cacat , dragnea e patriot , klaus ne vinde ca pe cartofi sau ne inchiriaza ca pe casele sale . Asa iti inchiriezi si tu nevasta , 50 de euro negociabil pe ora , dar sa stii ca a obosit si nu mai merita ....
2
6
desigur pentru priceperea cu care a otanjit populatia este bun de facut general si antonescu a impuscat vreo 7 tarani la galati la rascoala din 1907 si a ajuns maresal,dar poate si mai bine ar trebui spanzurat alaturi de japita de carmencita si dracnea,muiepesede
7
1
mai adi da cine ar fi dupa tine geniul pentru scaunul prezidential ?? Nu cumva dragnea, futu-te-n gat de pesedeu ordinar !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
12
6
Acuma Iohannis,un profesoras banal din Sibiu este expert in analiza militarilor? Tineti minte ca asta a ajuns presedinte nu pentru ca a invatat mult si a dat un examen greu,ci a fost ales de niste oameni manipulate,naivi,la fel cum a fost si cu Basau si ceilalti! E doar un om simplu pe un scaun mare,nu un geniu ,ceva acolo.
4
11
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
15
5
De doare la bascheti de prostimea din Roumania... de fapt esti un Gica Contra.
9
5
Bietul de el...a crezut ca e vorba despre receptrionerul de la ultimul hotel la care a fost in vacanta. Sau poate barmanul....nici el nu e-n stare a spune clar. Unde e urmatorul booking?
7
10
A comentat johannis ca pestele in acvariu.
7
18

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510