REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Klaus Iohannis: „Este REVOLTĂTOR că ministrul Sănătății a pornit o campanie de imagine prin spitalele din țară”

Klaus Iohannis: „Este REVOLTĂTOR că ministrul Sănătății a pornit o campanie de imagine prin spitalele din țară”

Replica API 18 aprilie 2019 | 03:01 485

Preşedintele Klaus Iohannis consideră „revoltător” faptul că ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, „a pornit o campanie mai degrabă de imagine decât una de informare prin spitalele din ţară”.

„Agenda publică este acaparată de peste doi ani de problemele personale ale liderilor PSD certaţi cu justiţia, timp în care cetăţenii suferă tot mai mult de pe urma incompetenţei guvernanţilor. Este revoltător că ministrul Sănătăţii a pornit o campanie mai degrabă de imagine decât una de informare prin spitalele din ţară. Cum să mai creadă cineva că PSD chiar va construi noi spitale?’, a declarat Iohannis, marţi, la Palatul Cotroceni, la ceremonia de decorare a unor spitale din ţară”, printre care și Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța. „Eu cunosc foarte bine sistemul de sănătate din România, am fost pacient în spitale publice din ţară şi ştiu cu ce se confruntă medicii şi asistentele medicale, cercetătorii şi tot personalul din acest sistem. Am vizitat spitale publice şi private şi centre de cercetare medicală şi am văzut oameni care, lucrând în condiţii precare, încearcă să-şi facă bine meseria, în ciuda piedicilor cu care se confruntă. Aceştia sunt oamenii către care îmi îndrept aprecierea şi recunoştinţa, indiferent unde lucrează”, a mărturisit şeful statului.

Preşedintele Iohannis a subliniat că sistemul sanitar se confruntă cu dificultăţi, adăugând că, din păcate, actuala guvernare PSD este un „eşec de la un capăt la altul”. „PSD a promis românilor nu mai puţin de 8 spitale regionale şi un spital republican. A promis, de asemenea, reabilitarea, modernizarea şi dotarea spitalelor existente. Sunt angajamente scrise negru pe alb în programul de guvernare, asumat şi votat în Parlament. Ce s-a întâmplat cu ele? Simplu, ca şi în economie, educaţie, infrastructură, şi de promisiunile în domeniul sănătăţii s-a ales praful”, a afirmat Iohannis.

Astfel, preşedintele Iohannis a conferit Ordinul ‘Meritul Sanitar’ în grad de Mare Ofiţer Institutului Oncologic ‘Prof. Dr. Ion Chiricuţă’ Cluj-Napoca; Ordinul ‘Meritul Sanitar’ în grad de Comandor Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti, Bacău; Ordinul ‘Meritul Sanitar’ în grad de Cavaler Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, Institutului Clinic Fundeni Bucureşti, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Spitalului Judeţean de Urgenţă ‘Sfântul Ioan cel Nou’ Suceava, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă ‘Sfântul Apostol Andrei’ Constanţa şi Spitalului Municipal Orşova.

Sursă: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa muie cu cacat liviu claxon brailoiu, muie replica ce sterge comentariile pentru ca ia spaga din bani furati de la hotul claxon !
3
0
Mai nasparliilor comentati civilizat....cine sta in Spania la produs avanseaza ministruu...
3
2
este revoltator ca unu care iubeste mai mult UE si strainii a ajuns presedintele tarii asteia
3
4
Este revoltator ca avem asa o panarama de om cu capul in punga ca presedinte. Da,si eu l-am votat crezand ca un etnic german din zona Ardealului ar fi mai serios decat boratul Base. Am luat teapa si imi cer iertare ca am votat cu asta. Nici nu prea aveam de ales,dar mai bine nu votam cu nimeni decat sa legitimez un bou. Pe bune,chiar mi-e scarab de individ dar si de asa zisa opozitie,o mare gloata de infractori periculosi fosti basanai si unii derbedei nazisti extrem de agresivi.
1
4
Fceti bai panaramelor psd-iste ceva bun pentru tara asta si oamenii pe care-i prostiti si-ndobitociti cu nerusinare cu latrinele condamnatilor penali voiculescu si ghita ca uite in ce hal arata tara! Orbilor si nesatuilor. P-ulea o sa va mai voteze cand una spuneti ca faceti si alta cand ajungeti la putere! Doar sa furati, sa va faceti legi sa ramaneti si cu prada dar nici puscarie sa nu faceti! Nu mai prostiti voi pe nimeni, nimeni nu va mai crede HOTILOR! CALAII tari si-ai romanilor asta sunteti.
5
1
Ce vrei domnule presedinte daca abia acum a aflat ca sunt probleme in spitale s-a dus femeia sa le rezolve.Stiti cea dupa vizita doamnei in Constanta nu se mai da spaga in spital este curat in saloane pacienti sunt tratati cu atentie sporita ce mai a bagat minstresa frica in oase de la portar pana la director toti au comportamentu schimbat in bine.
3
2
Este REVOLTATOR ca fitzuica Replica da stiri cu senatorul PSD Titi Brailoiu, fratele lui Ovidiu Brailoiu de Eforie, si banneaza comentariile. Curat Revoltator, Caragiale. Da, Caragiale, vin alegerile, tb sa ni sa spuna cu cine sa votam.
5
1
Pai daca nu merge si sta in birou nu e bine daca merge de ce merge ori a deranjat pe cinev . De la ministru la ultimul administrator de firma sau privat daca nu sta si pe teren ancorat in adevarata realitate acela nu este un bun gospodar administrator sau ce vreti voi . Nu laud Psd dar pana acum din 89 Romaniei asta i au lipsit idiferent de partid oameni care chiar vor sa munceasca , inca un foarte blamat este Deea de la agricultura ba ca oaia ba ca nu stiu ce da e pe teren mereu . Si daca pica Psd si vine Usr avem nevoie de ministri ancorati in realitate nu in birouri sub fuste la secretare
7
2
Du-te si tu sa vezi tara de care tot zici ca ti-ar pasa.
7
4
Amandoi isi fac campanie electorala. Problemele din spitale sunt vechi de ani de zile si isi aduc aminte de ele numai in pragul alegerilor. Mai mult ii preocupa conditiile din puscarii si catedrala mantuirii neamului. Nu as fi surprins sa aflu ca Romania contribuie cu niste cate milioane de eoro la refacerea catedralei Notre Dame. Despre bolnavii nostrii cum o vrea Dumnezeu ca oricum ei pot vota si morti.
7
1
sa mearga si nea iohannis prin spitalele patriei.ce e interzis? noi il asteptam la mangalia
9
4
pai mergi tu ma prehsedintele romanilor si da-le din chiria pe o luna de la cele 6 case un pachetel bolnavilor - iti ajunge sa-i hranesti pe toti puturosule
11
3
Ministrul sanatatii isi vede de treaba,adica munceste si pune la munca puturosii si indolentii. Iohannis este obisnuit cu plimbarile dese si cu datul din buze fara rost. Unde vede ca munceste lumea e pericol,pentru ca prin comparatie se vede cum sta tovarasul Iohannis si o freaca pana la luciu. Ii spun tovarasul pentru ca individul este inca de partea celor ce luptau impotriva criticilor comunismului.Si el Iohannisul ce pana mea face in afara de goana dupa imagine proprie ? In loc sa fie presedinte e candidat,a iesit la campanie cum iese portarul din poarta pana la mijlocul terenului.
11
3
e revoltator ca IOhanis a decorat spitalul Mortii, SCJU.. rusinos!
8
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016