REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Klaus Iohannis îl primește pe regele Belgiei la baza militară Mihail Kogălniceanu

Klaus Iohannis îl primește pe regele Belgiei la baza militară Mihail Kogălniceanu

Replica API 15 iunie 2022 | 16:35 1094

Președintele României, Klaus Iohannis, îl va primi vineri, 17 iunie, pe Majestatea Sa Philippe, regele Belgiei la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu din județul Constanța, transmite administrația prezidențială. Vizita vine în contextul în care și președintele Franței, Emmanuel Macron, a efectuat o vizită în România.

Pe lângă convorbirile oficiale, cei doi oficiali se vor întâlni cu militarii români, belgieni și din celelalte țări aliate, desfășurați pe teritoriul României în cadrul efortului aliat de întărire a posturii de descurajare și apărare pe Flancul Estic, având în vedere înrăutățirea situației de securitate din cauza agresiunii ilegale ruse împotriva Ucrainei.

Vizita Majestății Sale Philippe, Regele Belgienilor se desfășoară pe fondul unui dialog bilateral consolidat la nivel înalt și al cooperării strânse româno-belgiene în domeniul apărării, mai ales în contextul participării Regatului Belgiei cu un contingent la Grupul de luptă NATO din România.

Președintele României și Regele Belgienilor vor avea un schimb de opinii privind temele prioritare ale agendei bilaterale și modalitățile de aprofundare a cooperării în plan european și internațional.

Va fi acordată o atenție deosebită crizei din Ucraina și impactului său multidimensional. În contextul crizei umanitare provocate de agresiunea armată a Federației Ruse, se va discuta și despre măsurile de asistență pentru Ucraina și sprijinirea refugiaților ucraineni, inclusiv prin hub-ul umanitar de la Suceava.

Cei doi oficiali vor aborda și întărirea sprijinului pentru Republica Moldova, în condițiile în care aceasta se confruntă cu provocări multiple generate de efectele agresiunii ruse împotriva Ucrainei, inclusiv găzduirea unui număr foarte mare de refugiați.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ia-ti pastilele coane
0
0
Si daca vreti si alte dovezi, e ca Irina Dragnea nici bine nu l-a lasat pe mustaciosul ipotent Dragnea, ca si-a ridicat deja fustita pentru "afaceristul" libanez Roger El Akoury. Mai mai mai, cine se aseamana, se aduna. Ha ha ha! Plus ca asa facea si popo Botezatu, isi platea pasarici d-astea sa umble cu el, sa nu rada lumea de el ca e poponar. Hai Georgica, cand faci nunta? Ne primesti si pe noi? Ha ha ha! Cam tarziu 27 august, am o banuiala ca nu mai apuca, daca il da Tarziu afara din partid, isi gaseste si nevasta-sa un libanez "afacerist". HA HA HA!!!
5
0
La fel a fost si cu Dragnea, ca el era ipotent de multa vreme si o plateau pe Irinuca Dragnea sa ii poarte de urat, sa dea bine la alegatori, pentru imagine, ca poate poate ajunge sa candideze mustaciosul la prezidentiale, ha ha ha, iar apoi si-a vazut fata de treaba, cand a aflat ca Dragnea a fost dat afara din partid si nu mai are lovele sa-si ia rochite scumpe cu ele. Ha ha ha! Stie tot poporul ca George Simion e popo, au ciripit colegii lui din galeria de huligani ultrasi si cei din Noua Dreapta. Ha ha ha!
2
0
Sa fi presedintele Romaniei este o onoare si nu ajunge orice agarici ca Dragnea, George Simion, Calin Georgescu, Lavric, Dan Puric, Sosoaca sau alti cacati cu ochi. Niciodata! Pot ajunge cacati d-astia ca Iliescu doar daca ii pune armata rusa cu forta, la vreo revolutie, ceva. Stiti ce zic? Cum sa devina presedintele tarii unul care a copiat partidul alianta unitatii rromilor din romania AURr, a facut A U R si acum umbla in blugi si ie barbateasca si prosteste asistati sociali ca el este vai doamne patriot. Isi spala rufele in public, i-a gasit partidul o sotie, sa nu mai radem de el ca e popo
1
0
Ba, prostul satului! Uiti ca ai avut de ales intre Iohannis si Dancila, care era marioneta lui Dragnea si a Rusiei? Cred ca nu cunosti adevarul despre legaturile de familie ale lui Dragnea si satanistii din Rusia. Partid PSD pe care l-a mostenit de la tradatorul de tara si de neam Iliescu, scolit la Moscova, Iliescu care a fost crescut de o familie de t i g a n i. Iar apoi, Liviu Dragnea, al carui unchi a fost medaliat de insusi Satana Putin pentru "merite deosebite" in relatia de "prietenie" Rusia-Romania, a "mostenit" psd-ul rusofil.
1
0
zici ca-i Nuba acolo ... cine urmeaza sa mai vina? Kim Kardashian?
0
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677