REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.9° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
25.9° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Klaus Iohannis: Îl voi accepta pe Ludovic Orban pentru funcția de premier

Klaus Iohannis: Îl voi accepta pe Ludovic Orban pentru funcția de premier

Replica API 16 decembrie 2020 | 18:03 2662

Președintele Klaus Iohannis susține că va accepta propunerea venită din partea coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR, fie că este vorba de Ludovic Orban, fie că este vorba despre Florin Cîțu.

”Eu aștept ca partidele să vină cu o propunere. Că este Orban, că este Cîțu, eu voi accepta propunerea partidelor. Nu știu ce negociază ei acolo.

Da, asta am spus, dacă se formează o coaliție și îl va propune pe Ludovic Orban, atunci eu îl voi accepta”, a spus Klaus Iohannis, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iohannis,un profesoras de provincie,o marioneta in mainile altora,il doreste pe Orban prim-ministru,sa aiba si el marioneta lui! Pe strategia lor,PNL a ajuns la 25 la suta voturi din 30 la suta cati au votat! Cu cat au fost platiti cei care v-au consiliat?Trebuiau concediati de mult timp!Iohannis si Orban,nici acum nu va asumati esecul de la parlamentare,caci succes nu poate fi numit !Iohannis a fost votat doar pentru ca a avut-o pe Veorica contracandidat!Ori PNL,ori PSD,totuna! Orban,Iohannis,Barna,Ciolos,sunt cam din aceeasi zona geografica,nu au nimic in comun cu Dobrogea !
1
0
Bai Iohanise, mor sute de oameni zilnic, iar voi nu mai terminati de impartit ciolanul. Santeti cei mai antinationali conducatori dupa 1990. Chiar numai ciolanul va intereseaza.
2
0
ma tu chiar iti bati joc de romani pe fata
1
1
Ce au iesit pezedei din cusca dar,ciorba fiarta din nou.......
2
2
Toti negociaza pentru cetateni. Credeti asta??? Lesina toti de grija noastra. Nu vor decat o bucata de ciolan. Nu le pasa de salarii , pensii alocatii , etc mai putin de banii alocati partidelor, pe care ii papa. Au toti pensii speciale si putin le pasa.
4
0
Doi prosti care n au inteles nimic din alegerile parlamentare
0
0
tara lu papura vosda
4
0
Un premier bun , canta foarte bine la mandolina !
8
0
draci romani, vam spus ca joc la doua capete si un c..., nu ma ti crezut!
7
1
In ma-ta si in tot neamul tau de nenorociti. Sa va vad morti pe toti de craciun
7
2
Plavanule daca il numesti iar pe betivul sica promit sa iti dau muie si tie si caprei de acasa. Vom iesi in strada si te vom da jos si pe tine ca mai prost presedinte ca tine tara asta nu a avut.
17
1
Saracii romanii saraci, ajunsi straini in tara lor... Unde esti, tu, Tepes Doamne!...
15
0
Ce circ e asta? Il da jos, iar il pune... Lumea s-a saturat de betivu asta.. Trebuie altceva nou, isi bat joc de noi
18
3
Pune ba pa Petrov turnatorul
10
4
Deja mi-e dor de PSD
21
7
coruptiaucide
14
3
cum ma sa pui prim minstru iar pe sica ,care s a dovedit ca e mai prost de 1000 de ori ca dancila
28
5
Bai. avem la conducere o coalitie total antiromaneasca. Presedintele deasemenea. antiroman. De neimaginat. Romania e pe marginea prapastiei.
25
4
Cum dracu au noroc unii care nu au muncit in viata lor!
19
1
Foarte bine! Bravo d-le presedinte! D-ul Orban este cel mai bun premier: omul potrivit, la locul potrivit. Are experienta politica si este un foarte bun manager. Da!
7
32
Ludovic -5 ,,,pnl sugatori.
18
4
Cititi in spynews.ro despre 'prajitura televizor' pare interesanta si gustoasa.
6
3
Am scapat de majoritatea toxica din parlament.. Stiu ca va este greu departe de ciolan , dar ati furat destul...
7
16
Ba nazistule, pt ce mata au iesit romanii la vot , daca nu le respecti votul si vrei sa il pui iara pe Sica madolina.Nu cumva PSD-ul a castigat?Constitutia ce spune?Pt ce ati cheltuit banii cu votarea, daca tu te pisi pe votul romanilor?
26
4
Deja intreceti masura si tara se duce de rapa..
27
3
ati fost degeaba la vot.Ati primit o mare MUIE de la presedintele vostru care se pisa cu bolta pe votul romanilor...PAS CU PAS PENTRU O GOLANIE NORMALA A MEA SI GASTII MELE PNL.
25
3
Este absurd si jenant cu acesti inconstienti se lupta daoar pentru ciolan, functii banoase si pozitii de putere din care sa fure sau sa isi atinga interesele lor de grup. Tara si poporul nu conteaza! Am auzit doar strigate de lupta si maraieli cainesti de la toate partidele! nimeni nu a discutat despre si nici nu a prezentat cu adevarat un proiect pentru tara sau un program de guvernare astea-s doar de forma. ciolan ciolan ciolan! atat!
18
2
Orban este dresat de mai mult timp si executa comenzile fara sa latre. Cam cum era Boc al lui Base. Orice bulibasa isi are lacheul lui preferat. De interesul national se ocupa cei care scriu frumos compuneri,subiectul fiind numai si numai ceva teoretic. Practic,sa- ia naiba pe toti cei care nu pupa in cur sefimea,cam la asta se reduce politica de stat a guvernului impotriva romanilor.
22
1
Ne intoarcem la clientela de partid, la ageamii numiti in functii doar pentru ca sunt buni cotizanti la partid...ex Arsvom, Mures etc..asta e..nu mai progresam
27
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620