REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Klaus Iohannis intervine în forță pentru Ion Caramitru, după ultima mutare a Guvernului

Klaus Iohannis intervine în forță pentru Ion Caramitru, după ultima mutare a Guvernului

Replica API 1 iulie 2019 | 02:23 472

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, după ce corpul de control al Ministerului Culturii va ancheta activitatea lui Ion Caramitru în fruntea Teatrului Național București (detalii aici), că este de partea actorilor și că Guvernul a provocat un „dezastru” în cultură.

„Sunt alături de artiștii care protestează din cauza tăierii drastice a bugetelor instituțiilor de cultură. În loc să ne bucurăm de această resursă inestimabilă, suntem chemați să apărăm cultura română de la faliment.

Dezastrul din cultură a fost provocat de acest Guvern al incompetenței, prin bugetul rușinii naționale, construit pe cifre false. Cultura a fost pusă acum la coadă, ca multe alte obiective majore ale românilor.

Artiștii și instituțiile de cultură au nevoie de solidaritatea noastră. Ei servesc și reprezintă moștenirea noastră culturală. #Demnitate”, a scris șeful statului pe Facebook.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii doare-n pu-la pe PSD de tara si de romani! Coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!
4
1
Pai avem zilnic oaneni de cultura bagati pe gat,sa ne cante manele,sa ne arate bucile si chilotii,sa-si dea cu parerea in nutritive,politica,vestimentatie si chiar psihologie. Doar ca adevaratii artisti nu se vad. Nu se face ,,rating'' cu ei,asa ca lasa asa. Cum ce se vede de fapt nu e cultura ci o spoiala,oamenii nici nu mai au cum sa-si formeze gusturile pentru ceva de calitate,efectiv nu au de ales. La radio balarii cica muzica,la televizor niste stransuri cica vedete. Un procent neglijabil mai merge la teatre,adica acel procent ramas ,care inca mai intelege actul cultural.
3
0
Sa fie vreo legatura intre convingerile si aparitiilor tv ale fiului si ancheta tatalui ?
6
1
ACESTOR DOI DERBEDEI
3
4
La ce buget aveti, nu va ajunge? Sa va ajunga!
10
3
Cine este Caramitru, hai sa fim seriosi
20
4
Caramitru sa plece acasa ,,a furat prea mult,,,javra de Iohannis plange ,,ca de hot la hot trage.
17
5
Pensionarii trebuie sa stie ca mananca viitorul artistilor. PSD a marit pensiile din banii primariilor, artistilor si al altora.
3
18

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510