REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Klaus Iohannis: Intru în cursa pentru funcția de secretar general al NATO. Video

Klaus Iohannis: Intru în cursa pentru funcția de secretar general al NATO. Video

A.F. 12 martie 2024 | 17:11 2304

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va candida pentru funcția de secretar general al NATO, în cadrul unei declaraţii de presă, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Intru in cursa pentru functia de secretar general al NATO. VideoKlaus Iohannis

„Ne aflăm într-un context de securitate în care cred că este momentul ca țara noastră să-și asume o și mai mare responsabilitate în cadrul structurilor de conducere euro-atlantice.

Este o aspirație legitimă a unui stat care a cunoscut în ultimele două decenii transformări radicale și care ar putea contribui cu această experiență la conturarea unei noi viziuni asupra modului în care putem răspunde rapid și eficient unei game variate și complexe de provocări și amenințări.

Avem o înțelegere profundă, inclusiv din perspectiva provocărilor istorice cu care s-a confruntat regiunea noastră, asupra actualei situații de securitate, situație dezechilibrată de războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei. Totodată, cred că NATO are nevoie, la rândul său, de o reînnoire a perspectivei asupra misiunii sale.

Europa de Est are o contribuție valoroasă în discuțiile și deciziile adoptate în cadrul NATO.

Cu o reprezentare echilibrată, puternică și influentă din această regiune, Alianța va putea lua cele mai bune decizii, care să răspundă nevoilor și preocupărilor tuturor statelor membre“, a declarat Klaus Iohannis.

Pentru toate aceste motive, am decis să întru în competiție pentru funcția de secretar general al NATO. Îmi asum această candidatură în numele României, cu toată responsabilitatea. Această decizie are la bază performanța României, experiența acumulată pe parcursul celor două mandate de președinte al României , înțelegerea profundă a provocărilor cu care se confruntă NATO, Europa, și în special regiunea noastră, și angajamentul meu ferm față de valorile și obiectivele fundamentale ale NATO”, a mai precizat |Iohannis.

Video: 

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa pisa Nato in gura ta idiot cretin !Au somitati de ales nu un c***t ca tine mut idiot p***t si tradator !
4
0
M-as pisa cu bolta in gura voastra si a familiilor voastre de frustrati botosi, holbati si ratati, de tarfe cu pretentii de tarif mare, care va luati fara motiv de Domnul Presedinte, dar ma gandesc ca ar fi pacat sa stric izvorul intern pe asa niste zdrente. Deci, va invit sa imi faceti o respiratie gura la spate! Succes!
1
7
Du-te invartindu-te,acolo unde a intarcat mutu'pe iapa. Sa nu mai auzim de tine nicodata.Om de nimic care nu ai facut nimic pentru populatie decat sa te plimbi pe banii romanilor sa furati si sa ne furati toti de ani de zile. Nu ai nicio sansa sa ajungi la NATO esti un i*******r penal, nimic mai mult.Esti un om cu dosare cu furturi de case,alte povesti cu copii care nu trebuia sa fii presedinte,trebuia sa fii la puscarie.Ai fost ajutata si pus presedinte..asa ca mai bine te-ai da la fund.Nu cred ca ii poti prostii si pe aia din NATO cum ne-ai prostit pe noi populatia Romaniei de te-am voatat si ai ajuns presedinte.Aia ti-au verifat dosarul si iti zambesc frumos "ca tine" in nas.te plimbi pana acolo ca tie iti place sa te plimbi si te intorci urgent la barlog ca ai dosarele care te astepta sa ajungi la puscarie acolo unde trebuie sa fi plimabat.Degeaba visezi cai verzi pe pereti pe NATO nu ii duci de nas.Acolo nu ajung toti infractorii cu doasre si probleme scapati... liberi ca tine.
8
2
In 8 ani nu ai reusit sa aduci Romania in spatiul Schengen, RATATULE !!! Sper din tot sufletul ca sa castige sefia NATO, ca sa-i distruga si pe razboinicii planetei !
13
2
Draga KWI nu mai sunt functii libere in NATO, dar poti candida la OTAN si cine stie poate, poate o sa castigi.
10
2
JEJJDK ori ești prea p***t, ori ești rusnac, după ce și cum scrii
7
3
Cine nea amenințat pe noi doar voi cu nato și americani care căutați război Ucraina în sus atât ai știu mergi cu. Domnu mai bn tot.in sus
7
3
Sa va iau in ranga, ba!
2
2
Klaus KKAT CEL MARE KAP DA KAL KRANTZOMEGA DA MAGAR PYSHATEASH IN KUR!!!
10
2
Care sunt realizările în tara în mandatul de pastor care îl recomanda la NATO?..... ...... . Hai spuneți!
18
1
Pe unde ai intrat pe acolo sa si iesi, fiu de catea ce esti.....
13
1
Să te bată cacatu în gură domnule IohAnus și pe tine și pe catelul maidanez Chițuc!Da șef de cameră la pușcărie nu vrei?Decât șef la NATO?Mai draga IohAnus!?
19
3
a rezolvat educatia si vrea sa se duca sa rezolve si nato aia de acolo chiar nu au aflat ? sau poate e la misto si tinteste sefia consiliului europei cum speculeaza unii si asta e o fumigena strategica oriunde ar ajunge ramane un escroc si un idiot la fel de mare avioane de lux la secret vila renovata cu multe milioane de euro la secret bataie de joc pe fata
21
4
Să mă kak în șifonier!
16
3
El crede ca e vorba de o noua excursie , nu i.a explicat nimeni ??
28
4
tradatorule sper sa iesi din cursa cu mainile pe piept sa ne faci si noua un bine, manca-ti-as coliva
21
3
f*t in fata aia de robot ..ma doare in p.o.l.a de candidatura ta bai plavan bun de nimic
19
4
Nu sunt bani pt oameni dar a marit bugetul la aparare , face jocul americanilor ne baga in razboi
25
4
Se cotește să de-a socoteală după imunitatea.
21
3
ce as rade sa iasa pai sa i prapadeasca si aia ca pe romani.
16
3
E premiat de straini ca a vandut Romania
31
3
Tu nu ai fost in stare sa conduci o tara amarata cum drcu conduci armatele a 32 de tari boule?
39
3
Incredibil, Mutu folosește r*mânia ca trambulină! Nu suntem brelocul tău, măi dragă. Zât!
34
3
Esti platit sa muncesti de la 8 dimineata ptr tara. Scoal putoare si castiga-ti banii zilnic
29
3
au avut aia nevoie de un pion
22
3
Intra n pi...a ma tii si lasa ne
29
3
Doar n-au chelit la...aia de la NATO.
21
3
Cel mai de c***t presedinte.
34
3
Inutilul ăsta are senzația ca ii poate p****i pe șefii altor state ca pe r*mâni.
33
3
Președinte al lumii
29
3

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620