REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe 26 mai

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe 26 mai

Replica API 20 martie 2019 | 02:20 496

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, la o dezbatere, că vrea să organizeze un referendum în aceeași zi cu alegerile europarlamentare din 26 mai, scrie stiripesurse.ro

„Am inceput sa analizez impreuna cu echipa mea de la Cotroceni cum ar fi daca as convoca un referendum fix pentru data alegerilor europarlamentare. La inceput am fost putini relativ entuziasti, eu si alti 2-3, dar am reusit sa conving mai mult. Lucram deja intens la asta, analizam datele, variantele. Eu sunt aproape hotarat sa convoc referendum”, a spus Iohannis.

„S-a vorbit mult despre referendum si am spus in mai multe randuri ca lucrurile trebuie evaluate din mai multe puncte de vedere. Uneori, dorinta este una, putinta este alta. Nu am vrut sa convoc referendum doar sa ne aflam in treaba si sa nu participe lumea”, a adăugat șeful statului.

Iohannis a menționat că nu se mai pot accepta persoane condamnate în funcții publice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Total de acord cu: Doar 300 de parlamentari; anularea tuturor pensiilor speciale si a altor specialitati facute cadou de DRACnea si psd acolitilor lor; Anularea legilor justitiei din ultimii doi ani facute de niste HOTI parlamentari pentru alti HOTI care sa nu pateasca nimic dupa ce-au furat, ba chiar mai mult sa ramana si cu banii furati si fara puscarie. Intr-un cuvant vrem o tara curata, prospera in care sa nu mai fim condusi de HOTI.
2
0
in loc sa dea banii la sanatate , acest comic , ii da pe refendum . Ne doare in pula de referendumul lui , ati mai votat 300 de parlamentari si nu e nimeni interesat de asta....Vedeti ca am dreptate ?
1
4
Documentati-va, atata timp cat referendumul este pur consultativ nu-si mai are rostul indiferent ce intrebare se pune!
2
5
Referendum cu tema Cine este de acord ca drapta anti romanesca sa fie dusa in masa la Targoviste, locul unde marele conducator Ceausescu a fost ucis de Mafia Interna si Internationala.
2
8
Foarte multi nu inteleg ca habaldaul asta de om ajuns presedinte isi face campanie,ca sa ramana turist si nepasator inca un mandate. Banalul individ e praf,treaba cu referendumul e ceva care e ca o ragaiala dupa pepsi,nici el nu crede in ea dar se supune unor consilieri ,,destepti'' rau de tot.Cica imagine. Pai imagine are,ca e mare,ocupa spatiu,e ca o reclama la Xenalax de pe marginea drumului.Ce mai,un nimic de care romanilor le este rusine vorbeste. Daca ar vorbi Ceausescu ar fi la fel. Basescu inca ar fi ceva mai bun,el macar atragea meltenii,multi din ei fiina azi ,,Iohannisti''.
5
9
Total de acord cu: Doar 300 de parlamentari; anularea tuturor pensiilor speciale si a altor specialitati facute cadou de DRACnea si psd acolitilor lor; Anularea legilor justitiei din ultimii doi ani facute de niste HOTI parlamentari pentru alti HOTI care sa nu pateasca nimic dupa ce-au furat, ba chiar mai mult sa ramana si cu banii furati si fara puscarie. Intr-un cuvant vrem o tara curata, prospera in care sa nu mai fim condusi de HOTI.
10
4
Un regerendum care aduce beneficii intregii comunitati este binevenit ! Dar ce se va decide sa fie pus si in practica !
4
3
Da! E foarte bine d-le presedinte, hotarati-va ODATA ! Cu 300 de parlamentari: 100 de senatori si 200 de deputati, atat, restul sa plece. Sunt inutili, freaca menta, consuma de la buget salarii si pensii speciale. Faceti curatenie odata, fiti HOTARAT, d-le presedinte !
8
3
Si in al 12 lea ceas tu esti aproape hotarat.Tu hotarat cand o sa fi?Daca era Basescu erau toti PSD in spital nu doar Dragnea.Esti emblematic pentru un PNL.Mereu doar aproape hotarat,doar doar sa nu superi fratii din PSD.
7
4
Domnule Presedinte puneti la referendum si intrebarile cu maxim 300 si stergerea tuturor pensiilor speciala printre celelalte intrebari.Pentru maxim 300 s-a votat odata dar tupeu parlamentarilor e mare.
11
3
Hai odata cu referndumul. De ce nu alegeri anticipate? Sa scapam de ciuma rosie. Se kk pe ei ciumatii. Si bag-o si pe aia cu 300 de parlamentarii. Sa mai facem curatenie. Si prin ministere cu zeci de mii se subsecretari de stat care iau banii de pomana!
12
9
chiar nu intelege ca nu mai inseamna nimic acest gica contra, acest anti roman ,nu-l mai baga nimeni in seama ,doar cativa perdanti de pe la PNL . Va aduceti aminte faza cu Ciolos si mitingul PNL pentru el ,asa este acum cap de tabla vazut de romani Si cu pompa daca il umflati si tot nu creste ,doar hartia mai rabda niste prostii din partea unora de prin PNL Sa ne amintim cea mai mare minciuna a lui Ciolanis -a doua zi dupa juramant renunt la imunitatea prezidentiala ,au trecut 5 ani . Oare azi te mai crede cineva ? Ghinion !
12
12
Sa ma cac cu bolta pe moaca tade japita.Referendum sa vedem cate zile stai tu cacatule la munca zdreanta nemteasca
10
12
Convoaca-l si fa naibii ceva, ca nu mai pot cu Fagadau !
12
9

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510