REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Klaus Iohannis vizitează Ungaria

Klaus Iohannis vizitează Ungaria

Mariana MURAT 22 septembrie 2023 | 14:27 775

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua o vizită oficială în Ungaria.Vizita va avea loc în următoarele două săptămâni.

Klaus Iohannis viziteaza Ungaria

Ultima vizită oficială a unui șef de stat român în această țară a avut loc înainte de 2010. Traian Băsescu a fost cel care a vizitat, atunci, Ungaria. Vedem acum că îi calcă pe urme, pe final de mandat, Klaus Iohannis. 

Vizita lui Iohannis vine în contextul în care, în urmă cu două luni, premierul ungar Viktor Orban declara la Băile Tușnad că președintele român a fost invitat de mai multe ori la Budapesta, dar a refuzat de fiecare dată.

Acum, Iohannis dă curs invitației formulate de Katalin Novak, președinta Ungariei. Putem bănui că una dintre temele de discuție va fi aderarea României la Schengen, blocată în prezent de Austria. Prin declarațiile oficialilor de la Budapesta, Ungaria sprijină vocal intrarea țării noastre în spațiul de liberă circulație.

Pe de altă parte, premierul maghiar s-a făcut remarcat, tot la Băile Tușnad, anul acesta, prim mai multe declarații controversate, afirmând, atunci, că Ministerul român de Externe i-a transmis un document în care i-a indicat despre ce să nu vorbească, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate ramine acolo! da doamne!
0
0
Plăvan nu este președintele r*mânilo. Este un golan pus de occident să ușureze jefuirea acestei țări ...
0
0
Ce mai este de vândut (Gojdu ??????) din Transilvania??!??
1
1
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
3
0
numai acolo nu fusese in rest a vizitat tot ce se putea cand vezi gura aia mare parca te invita sa te c**i in ea
2
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016