REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
27.2° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Klopp, despre coronavirus: De ce mă întrebați? Am șapcă, sunt nebărbierit, opinia mea nu contează

Klopp, despre coronavirus: De ce mă întrebați? Am șapcă, sunt nebărbierit, opinia mea nu contează

Replica API 6 martie 2020 | 07:33 1622

Managerul celor de la Liverpool s-a lovit din nou de întrebarea legată de amenințarea coronavirus asupra fotbalului din Anglia.

Jurgen Klopp a vorbit după înfrângerea din Cupa Angliei cu Chelsea, scor 0-2, despre al 3-lea eșec în ultimele 2 săptămâni, însă a fost întrebat și despre problemele provocate de coronavirus. Premier League a decis ca, dacă situația se agravează și în Anglia, partidele să se dispute fără spectatori.

Klopp a avut o reacție neașteptată la întrebarea jurnaliștilor

"Uitați, ceea ce nu îmi place este ca la o situație foarte serioasă din viață, opinia unui manager să fie importantă. Nu înțeleg. V-aș putea întreba pe voi același lucru, aveți același rol ca mine. Nu este important ce spun persoanele faimoase. Nu. Trebuie vorbit despre asemenea lucruri în modul corect" Nu trebuie vorbit cu oameni care nu au cunoștințe, ca mine. Trebuie vorbit cu cei care au cunoștințe despre asta, ei ar trebui să le spună oamenilor: faceți asta. Totul va fi bine sau nu, nu managerii din fotbal. Asta nu înțeleg. Despre politică sau alte lucruri (nu ar trebui să vorbim). De ce eu? Port șapcă și sunt nebărbierit. Sunt la fel de îngrijorat ca voi, poate mai puțin. Nu știu exact cât de îngrijorat ar trebui să fiu, dar opinia mea nu este importantă. Trăiesc pe această planetă și vreau ca este să fie în siguranță, sănătoasă. Le doresc tuturor ce-i mai bun. Asta e clar. Dar opinia mea pe subiect nu e importantă", conform eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016