REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
29.3° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Klopp închide definitiv subiectul plecării lui Mohamed Salah de la Liverpool

Klopp închide definitiv subiectul plecării lui Mohamed Salah de la Liverpool

Victor ROTARU 27 august 2023 | 00:00 1062

Clubul englez de fotbal FC Liverpool nu a primit nicio ofertă privindu-l pe atacantul egiptean Mohamed Salah, dar şi dacă ar fi fost cazul, "răspunsul ar fi fost nu", a afirmat, vineri, antrenorul german Juergen Klopp, întrebat de presupusa ofertă făcută de clubul saudit Al-Ittihad pentru jucător, informează AFP.

Klopp inchide definitiv subiectul plecarii lui Mohamed Salah de la Liverpool

"Este dificil de comentat tot felul de poveşti de presă, dar din punctul nostru de vedere nu este nimic de spus. Mohamed Salah este jucătorul echipei Liverpool, el este şi va fi esenţial pentru noi. Dar şi dacă ar fi existat ceva, răspunsul ar fi fost 'nu'", a adăugat tehnicianul într-o conferinţă de presă.

Pentru Klopp, Salah este implicat "100%" la Liverpool şi nu există alte discuţii: "Filosofia mea este de a reflecta la o problemă când există una. Dar nu este momentan".

Conform presei saudite, citată de BBC, Mohamed Salah este dorit de clubul Al-Ittihad, care îi propune un contract pe doi ani, cu un salariu total de 180 de milioane de euro.

Al-Ittihad, echipă care l-a recrutat în această vară şi pe francezul Karim Benzema, fostul golgheter al lui Real Madrid, este dispusă să achite clubului Liverpool suma de 60 de milioane de euro pentru a accepta să renunţe la serviciile lui Salah.

Postul saudit de televiziune Al-Riyadiah susţinea chiar că Al-Ittihad ar negocia cu reprezentanţii lui Salah un posibil transfer până la finalul actualei perioade de mercato.

Agentul fotbalistului egiptean a dezminţit însă, pe contul său de Twitter (X), o posibilă plecare a lui Mohamed Salah în Arabia Saudită. "Dacă am fi luat în calcul o despărţire de Liverpool anul acesta, nu am mai fi prelungit contractul în vara trecută. Mohamed rămâne dedicat lui Liverpool FC'', a precizat impresarul Ramy Abbas Issa, potrivit agerpres.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712