REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Kremlinul e iritat și revine cu un nou mesaj despre Transnistria

Kremlinul e iritat și revine cu un nou mesaj despre Transnistria

Cristina BĂRBUCEANU 1 martie 2023 | 00:00 904

Kremlinul s-a declarat luni, 27 februarie, îngrijorat de starea de lucruri din Transnistria, regiune separatistă din estul Republicii Moldova, unde Moscova susţine că forţe externe agită situaţia. Săptămâna trecută, Moscova a transmis Occidentului că va percepe orice acţiuni care ameninţă forţele ruse staţionate în Transnistria drept un atac asupra Rusiei, avertisment care a survenit pe fondul sporirii îngrijorărilor în Republica Moldova cu privire la o posibilă ameninţare rusă.

Kremlinul e iritat si revine cu un nou mesaj despre Transnistria

Preşedintele proeuropean al Republicii Moldova, Maia Sandu, a acuzat în această lună Moscova că pune la cale o lovitură de stat, lucru negat de Rusia.

Pe de altă parte, potrivit Radio Chişinău, aşa-zisul lider al regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, a apreciat că situaţia din regiune este "tensionată" din cauza panicii şi a menţionat că în cazul unui pericol real, va anunţa personal şi imediat populaţia despre acest lucru.

Krasnoselski a îndemnat populaţia la calm. Declaraţiile au fost făcute în cadrul conferinţei telefonice săptămânale cu şefii autorităţilor de stat şi administraţie din regiune, transmite presa din stânga Nistrului. Radio Chişinău aminteşte că Rusia a acuzat vineri Ucraina că masează trupe în apropierea regiunii transnistrene şi a afirmat că va răspunde oricărei "provocări" militare ucrainene în această zonă, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai asta fac dracii de la Kiev,fake-news,provocari si diversiuni ordinare,fiind apoi pupati in fund de marionetele lor occidentale,fiindca asta sunt. In ce tara s-a mai pomenit o asemenea porcarie,sa vina toata la TV un presedinte sa manace rahat,ca el face pe dracu' in patru,ca vrea pe dracu' sa-l ia,sa dea ordine,sa dea sentinte?O tarfa penala care se da virgina,precum Ucraina...asta nu va spune nimic?Iar masa de dobitoci sa-l aplaude toata ziua,in loc sa ceara dovezi si fapte. Da,dovezile Rusiei nu sunt bune ca nu le convin lor,dar ei pot inventa orice mizerie cu argumentul democratiei lor de rahat. Traim intr-o IDIOTENIE. Toata ziua buna ziua Ucraina este victima ca a fost atacata nejustificat...da,normal,da-i dracu pe rusii din Donbass care sunt ucisi din 2014 incoace cand fascist-legionarii au dat o lovitura de stat paramilitara in mizeria de Euromaidan. Asa e,Putin e nebun si satanist,toata ziua moare de cancer ca asa vor jegurile umane de la Kiev. Papagali p******i,Putin a fost agent KGB si e uns cu toate alifiile,normal ca stie cine sunt dracii de la Kiev si isi va apara tara si populatia pana la cap. El a zis inca din 2008 ca NATO nu trebuie sa treaca linia rosie,dar nu a fost ascultat. Astia ne iau inteligenta la misto,ei au semanat vant,iar acum se mira cand culeg furtuna.
1
2
Senilul din sua mai baga batul prin gard puti n . Atat stiu. Cat mai multe conflicte deschise departe de ei ca sa poata suge absolut tot. Nea claus o suge fara sa sa intrebe si populimea.
4
5
pe asasinul putin. Ce si-a zis el ? Daca nu reusesc cu ucraina poate iese cu moldova. Mwia cu kkt a lui e !!!
9
5
Eu am auzit ca sunt nazisti prin Transnistria, dar na... asa am auzit eu...
11
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436