REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Kristen Stewart, protagonista spectaculosului trailer al remake-ului „Charlie's Angels“

Kristen Stewart, protagonista spectaculosului trailer al remake-ului „Charlie's Angels“

Replica API 1 iulie 2019 | 00:00 378

Kristen Stewart

Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska sunt trio-ul feminin de actriţe care joacă în noul remake al francizei de succes "Charlie's Angels", relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Sony Pictures a publicat joi primul trailer al noii generaţii de "Charlie's Angels", în regia actriţei Elizabeth Banks, care, nu numai că se ocupă de noile detective ale agenţiei Townsend, ci îşi rezervă şi un rol important în această firmă care furnizează servicii de securitate şi investigaţii condusă de misteriosul Charles Townsend (Patrick Stewart).

De data aceasta protagonistele sunt Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska, care îşi etalează multiplele abilităţi pentru a învinge personajele negative fără măcar să-şi strice coafurile.

În trailer o vedem pe Kristen Stewart, îmbrăcată într-o rochie strâmtă şi sclipitoare, care încearcă să împiedice un grup de hoţi să pună mâna pe banii proveniţi de la ajutoarele umanitare.

Când un tânăr inginer de IT atrage atenţia asupra pericolelor pe care le implică noile tehnologii, "îngeraşele" sunt chemate să intervină şi îşi riscă viaţa pentru binele omenirii.

Peruci, costumaţii, dansuri, arme, explozii şi foarte multă acţiune marchează acest prim trailer al filmului, a cărui premieră va avea loc în cinematografe la 29 noiembrie.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016