REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
30.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Kristof Lajos prins în flagrant când întreținea raporturi sexuale cu un minor de 14 ani. Video

Kristof Lajos prins în flagrant când întreținea raporturi sexuale cu un minor de 14 ani. Video

Victor ROTARU 20 iulie 2024 | 15:13 1669

Kristof Lajos, supranumit și „antrenorul de genii” a fost prins în flagrant, sâmbătă, de polițiștii bucureșteni ai Secției 26, în timp ce viola un copil în vârstă de 14 ani, într-un apartament din Sectorul 4. Acesta era filat de polițiștii Direcției Operațiuni Speciale.

Kristof Lajos prins in flagrant cand intretinea raporturi sexuale cu un minor de 14 ani. VideoKristof Lajos ridicat de Poliție

Profesorul Kristof Lajos, în vârstă de 39 de ani, a fost prins de polițiști în timp ce profita sexual de un băiat în vârstă de 14 ani.

„În fapt, polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi întreținut relații de natură sexuală cu un minor, în vârstă de 14 ani, la o locație din Sectorul 4.

Kristof Lajos prins in flagrant cand intretinea raporturi sexuale cu un minor de 14 ani. Video

Conform anchetatorilor, Lajos l-ar fi ademenit pe copil cu scopul de a întreține raporturi intime. Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că profesorul i-ar fi dat băiatului diferite sume de bani, haine, dar și un telefon mobil iPhone. În acest mod, așa-zisul „antrenor de genii” l-a determinat să se îndepărteze de familie, după ce a reușit să-l convingă de faptul că „familia este nocivă”.

Polițiștii îl bănuiesc de mai multe violuri

Kristof Lajos a fost dus la secția de poliție pentru a fi audiat, iar băiatul se află cu mama lui. Anchetatorii bănuiesc faptul că Lajos nu este la prima faptă de acest gen și se așteaptă ca, în curând, la Poliție să se prezinte și alte posibile victime.

Kristof Lajos prins in flagrant cand intretinea raporturi sexuale cu un minor de 14 ani. VideoKristof Lajos

Potrivit Radio România Actualități, Kristof Lajos este cunoscut drept „antrenorul de genii” și este considerat expert în descoperirea și pregătirea copiilor cu abilitați superioare.

El este fondatorul programului național Mentor în România și al asociației Kristophăr pentru copii talentați.

Kristof Lajos spunea că a fost sprijinit de mai multe personalități, printre care profesorul Florin Colceag, actrița Maia Morgenstern, dar și regretatul inventator Iustin Capră, mai ales că și-a trăit copilăria și întreaga adolescență  în centrele de plasament, în condițiile în care a fost abandonat de părinți încă de vârsta de trei ani, potrivit gândul.ro.

VIDEO:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este membru de vază in partidul nostru respectabil
3
0
Bine i a făcut jeg de om
0
0
Asta a fost la camin cu zvirgil storgeac de la riplicadehandel , zvirgil storgeac a fost primul baiaetzel pentru Lajos . Surse sigure!
2
0
E omul meu!
1
0
Oamenii de altă dată ii putem numi genii,si inca unii oamenii trecuti de 50 de ani -oameni destepti ,cinstiti si destepti .In ultima vreme multi dintre autointitulatii genii nu au nici o treabă cu cuvantul geniu de fapt ei batjocorind pe unul si pe altul ,vorbind cu aroganta si superioritate dar cu o lipsă imensă de respect , bun simț cu un debit verbal precum o moară stricată cu un vocabular care include si vrea cateva cuvinte in engleza se cred geniali dar de fapt se numesc porci ca dl in cauza care batjocora copii
1
0
fabulos, sta toata viata pe hemorzon pentru treaba asta, dar are iphone =)))))))))
3
1
Bravo poliției,așa da băieți. Acu să și mai facă treaba și justiția
5
0
generatia noua tot pe la spate, face si el ce a vazut la politicieni, iliescovici,roman juhanis.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712