REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 16 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6884
12.5° Constanța Miercuri, 16 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6884
 

Kylian Mbappe a reacționat la informațiile că este anchetat pentru viol în Suedia

Kylian Mbappe a reacționat la informațiile că este anchetat pentru viol în Suedia

A.F. 16 octombrie 2024 | 00:00 352

Starul lui Real Madrid a negat cu furie informațiile din Suedia conform cărora Mbappe ar fi persoana anonimă într-o anchetă pentru viol. El dă de înțeles, de asemenea, că informațiile scurse în presă au legătură cu disputa salarială în curs cu fostul său club Paris Saint-Germain, scrie DW.  

Kylian Mbappe a reactionat la informatiile ca este anchetat pentru viol in SuediaKylian Mbappe

Starul francez de fotbal Kylian Mbappe a reacționat cu furie la informațiile din Suedia conform cărora el este subiectul unei anchete pentru viol pe care procurorii suedezi au deschis-o marți.  Mbappe nu a fost numit de autorități, dar mass-media suedeză, inclusiv ziarele Aftonbladet și Expressen și postul public de radio SVT, au raportat marți că atacantul de 25 de ani de la Real Madrid este ținta anchetei, după o noapte petrecută la Stockholm.  

„Ca răspuns la informațiile din presă despre un suspect de viol la Stockholm, procurorul poate confirma că un raport penal a fost înaintat poliției”, a transmis Autoritatea de Procuratură a Suediei într-un comunicat, adăugând că presupusul incident a avut loc la un hotel pe 10 octombrie.  

Citând surse anonime, Expressen a raportat că Mbappe este „suspect în mod rezonabil” de viol și agresiune sexuală, cel mai mic dintre cele două grade de suspiciune în sistemul juridic suedez.  

Aftonbladet și SVT au susținut informațiile respective, pe care reprezentanții lui Mbappe l-au negat categoric.  

„Astăzi, un nou zvon calomnios începe să se răspândească pe internet din partea presei suedeze”, au transmis aceștia într-o declarație pentru agenția de presă franceză AFP. „Aceste acuzații sunt complet false și iresponsabile, iar propagarea lor este inacceptabilă”.

Declarația a adăugat că „vor fi luate toate acțiunile legale necesare pentru a restabili adevărul”.  

Mbappe însuși pare să facă o legătură între informații, pe care le-a respins drept „știri false”, și o dispută în curs cu fostul său club Paris Saint-Germain (PSG).  

Mbappe susține că i se datorează 55 de milioane de euro și că ar fi fost programat să participe marți la audierea în fața unei comisii a ligii franceze. O decizie este așteptată pe 25 octombrie.  

„Devine atât de previzibil”, a postat luni Mbappe pe X, adăugând: „[Și] în ajunul audierii, ca din întâmplare”, însoțit de un emoji care face cu ochiul.

O sursă apropiată PSG a declarat pentru AFP că va „ignora” afirmația lui Mbappe că ar exista vreo legătură între rapoartele din Suedia și disputa lui cu clubul.  

Mbappe nu a fost selectat pentru victoriile Franței în Liga Națiunilor împotriva Israelului (4-1) și Belgiei (2-1) în pauza internațională, de unde și deplasarea privată la Stockholm.  

Antrenorul principal al Les Bleus, Didier Deschamps, a spus că rapoartele „nu sunt un lucru bun pentru echipa națională”, dar păreau să-l apere pe Mbappe, avertizând: „Ar fi bine să faceți un pas înapoi înainte de a publica orice, dar aceste lucruri se întâmplă așa adesea”.  

„Există lucruri care nu sunt greu de verificat, dar dacă creditați ceva vechi... În orice caz, nu am de gând să vorbesc cu el despre asta. El este suficient de mare pentru a ști să comunice”, a mai declarat Dechamps, citează digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445