REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° ConstanÈ›a Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
21.5° ConstanÈ›a Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Kylie Jenner, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris! Ce rochie a purtat

Kylie Jenner, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris! Ce rochie a purtat

A.F. 2 octombrie 2023 | 00:00 578

Kylie Jenner (26 de ani) a uimit cu silueta ei incredibilă, joi seară, la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta, care se laudă cu o avere de 700 de milioane de dolari, a optat pentru o rochie strălucitoare È™i mulată, de la Schiaparelli, care i-a scos în evidență talia de viespe È™i bustul generos, potrivit revistei americane de modă Vogue.

Kylie Jenner, aparitie spectaculoasa la Saptamana Modei de la Paris! Ce rochie a purtatKylie Jenner

Kylie Jenner are o talie de vispe!

Kylie a asortat È›inuta inedită cu o pereche de pantofi nud cu vedere la degete, tot de la Schiaparelli, din colecÈ›ia ce va fi lansată anul viitor. Jenner È™i-a ondulat părul È™i l-a lăsat să cadă pe spate È™i a ales un machiaj natural în zona ochilor È™i un ruj maro. Bruneta are doi copii, Stormi (5 ani) È™i Aire (1 an), din relaÈ›ia cu fostul ei partener, rapperul Travis Scott (32 de ani), È™i se iubeÈ™te în prezent cu actorul Timothée Chalamet (27 de ani).

Cu tatăl copiilor ei a rămas prietenă, chiar dacă relaÈ›ia lor a fost una cu năbădăi. De dragul copiilor lor, se întâlnesc destul de des. „Kylie crede că e foarte drăguÈ› din partea lui Travis să-È™i arate sprijinul pentru ea într-un mod atât de public. TotuÈ™i, ăsta este Travis. Chiar È™i atunci când erau un cuplu, nu s-a sfiit niciodată să-È™i arate dragostea.

Kylie Jenner, aparitie spectaculoasa la Saptamana Modei de la Paris! Ce rochie a purtat

 Chiar dacă nu mai sunt împreună, au o legătură uimitoare È™i sunt încă cei mai buni prieteni. Au o relaÈ›ie remarcabilă È™i au în continuare grijă împreună de cei doi copii ai lor. S-au asigurat întotdeauna că micuÈ›ii È™tiu că sunt amândoi acolo pentru ei în orice moment È™i asta nu se va schimba niciodată. Chiar dacă au avut suiÈ™uri È™i coborâÈ™uri de-a lungul anilor, au un respect È™i o admiraÈ›ie profundă unul pentru celălalt, indiferent ce s-ar întâmpla”, au afirmat apropiaÈ›ii vedetei, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768