REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 13 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6851
19.4° Constanța Vineri, 13 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6851
 

La 18 ani, Șacalul a violat o minoră, iar cu câteva zile înainte să comită a doua crimă fusese condamnat

La 18 ani, Șacalul a violat o minoră, iar cu câteva zile înainte să comită a doua crimă fusese condamnat

Virgil STOIAN 13 septembrie 2024 | 00:00 552

Pe zi ce trece noi detalii înfiorătoare apar despre „Șacalul“, ucigașul celor două femei, din Constanța. Acesta a comis un viol, încă de când era minor, acum 8 ani, victima sa de atunci fiind o ființă fără apărare, mai exact o fată cu handicap, în vârstă de 15 ani. Pentru acea faptă, dezaxatul a primit 5 ani de închisoare. Mai de actualitate, acesta a fost condamnat, pe 31 iulie, la 1 an și 10 luni închisoare, în regim de detenție, pentru conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință. Fapta a fost comisă pe 5 decembrie 2023, iar apelul la sentință urmează a se judeca pe 25 septembrie, Șacalul aflându-se, în momentul comiterii celor două crime, sub control judiciar.

La 18 ani, sacalul a violat o minora, iar cu cateva zile inainte sa comita a doua crima fusese condamnat Mitrea și cele două victime

Prima infracțiune comisă de Neculai Mitrea a fost în 2015, atunci când avea doar 17 ani, atunci întreținând acte sexuale cu o fetiță de 12 ani. Pentru această faptă a primit o măsură educativă de supraveghere pe o perioadă de șase luni. Un an mai târziu a violat o fată cu handicap, de 15 ani. De această dată a primit 5 ani de închisoare. După o pauză destul de lungă, Șacalul s-a dat din nou în stambă, de această dată conducând fără permis, o mașină furată. Mai precis, acesta a fost prins conducând, după ce băuse 1 litru de vodcă, cu un prieten, Mitrea având o alcoolemie de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit declarațiilor prietenului, Mitrea condusese mașina cu 200 de km la oră.

La 18 ani, sacalul a violat o minora, iar cu cateva zile inainte sa comita a doua crima fusese condamnat Mitrea, adus la tribunal

Cum le-a ucis pe cele două femei

Individul poreclit „Șacalul”, suspectat cǎ ar fi ucigașul celor două fete, Denisa și Delia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El şi-ar fi găsit victimele pe un site de escorte de lux şi le-ar fi chemat la el cu intenţia de a le jefui. Le-ar fi drogat, apoi le-ar fi ucis. Prima dintre victime, Delia, era din județul Tulcea și avea un apartament închiriat în Mamaia Nord. Soțul ei știa cu ce se ocupă și obișnuia să o sune zilnic. La un moment dat, femeia nu a mai răspuns la telefon. Astfel, bărbatul s-a panicat și a alertat poliția. A fost găsită moartă în apartament. Potrivit anchetatorilor, Delia a fost găsită cu aerul condiţionat pornit la temperatură maximă, pe încălzire, pentru ca trupul să se descompună cât mai repede, iar dovezile să dispară.

A doua victimă, Denisa, a fost descoperită mâncată de şacali. Trupul ei a fost ținut timp de două zile în casa în care criminalul și concubina lui stăteau cu copiii. Dezvăluirea șocantă a fost făcută chiar de copiii minori ai iubitei „Șacalului”. Un adolescent de 15 ani, fiul concubinei sale, ar fi fost obligat să-l ajute pe bărbat să transporte cadavrul pe câmp. O cartelă de la hotel, găsită de criminalişti în buzunarul pantalonilor Denisei, i-a ajutat pe procurori să refacă puzzle-ul mortal.

Ancheta este încă în desfășurare, existând indicii că ar mai putea exista victime. Deocamdată, Șacalul și concubina sa sunt în arest preventiv pentru 30 de zile. Rămâne de văzut cum va decurge ancheta, ce alte detalii macabre vor mai fi descoperite și ce pedeapsă va primi ucigașul.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce nenorocit. Ar fi mai bine dacă îl aranjează băieții în pușcărie. Să iasă de acolo în mai multe pungi.
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245