REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

La Colegiul Pedagogic se vând alimente interzise elevilor, prin gard! VIDEO

La Colegiul Pedagogic se vând alimente interzise elevilor, prin gard! VIDEO

Replica API 4 martie 2022 | 23:30 5701

Chiar dacă școlile au închis chioșcurile cu mâncare nesănătoasă, elevii continuă să-și cumpere chipsuri și pufuleți de la magazinele din apropiere. În unele cazuri, aceștia ies din curtea liceului pentru a-și achiziționa alimentele interzise în școli iar, acolo acest lucru nu este posibil, se găsesc tertipuri, în complicitate cu reprezentanților magazinelor, dar și cu ai școlii, astfel încât școlarii să-și satisfacă foamea sau pofta. O astfel de situație o regăsim la Colegiul Național Constantin Brătescu (Pedagogic), aflat sub conducerea Ana Mariei Ciobotaru, proaspăt cooptată în Ministerul Educației.

Încă se comercializează, în ciuda existenței unui Ordin de Ministru, nr. 1563/2008, alimente nerecomandate preșcolarilor și școlarilor. Unii elevi au acces la magazinul de lângă școală, însă alții au interdicția de a ieși din curtea unității de învățământ, așa că se folosesc de tot felul de șmecherii pentru a-și menține ritmul cu care sunt obișnuiți.

La o școală din Constanța se vând alimente interzise prin gard. Da, ați auzit bine. Elevii au interzis să părăsească curtea unității de învățământ, în timpul orelor de studiu, inclusiv în pauze, așa că sunt ajutați din exterior pentru a-și satisface poftele. Vorbim despre Colegiul Național Constantin Brătescu.

Zilele trecute, un comercianta fost surprins în timp ce vindea, dintr-o cutie, cornuri, chipsuri și alte ”bunătăți” nepermise.

Ana Maria Ciobotaru

Șeful ISJ, Sorin Mihai, a declarat, pentru Replica, că o astfel de situație nu este normală și a cerut o notă de relației directoarei Ana Mari Ciobotaru. Vom reveni cu concluziile!

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai ca asta e chiar infractional! Zici ca vinde droguri, se furiseaza ca hotii.
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768