REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

La două luni de la administrarea medicamentului, micuța ALESSIA a MURIT!

La două luni de la administrarea medicamentului, micuța ALESSIA a MURIT!

Replica API 1 februarie 2021 | 00:08 50167

Alessia, fetița care avea șanse la o viață cât de cât normală, v-a înduioșat inimile, astfel încât ați donat pentru ea. Suma colosală pentru tratamentul minune s-a strâns. Din nefericire, după administrarea lui, starea de sănătate a micuței s-a deteriorat, iar în urmă cu puțin timp a plecat printre îngeri!

În luna august 2020, un grup de mămici organizau pe Pietonal un târg caritabil. Beneficiar era Alessia, o fetiță care avea atunci un an și trei luni de zile, și care suferea de SMA1, a anunțat bistrițeanul.ro

Banii care s-au strâns au fost destinați achiziționării tratamentului minune – Zolgensma – care oprește evoluția bolii și care este, totodată, cel mai scump medicament din lume – 2.1 milioane dolari.

Pic cu pic, suma colosală de care era nevoie s-a strâns, medicamentul a fost achiziționat, iar în 11 noiembrie 2020, Alessiei i-a fost administrat tratamentul la București. Din nefericire, la două zile distanță, Alessia a făcut febră, iar apoi starea ei s-a degradat treptat. În 19 noiembrie a făcut stop cardio-respirator, și deși a fost readusă la viață, a rămas pe Terapie Intensivă, intubată.

Sâmbătă, în jurul orei 14.00, mama Alessiei a anunțat că fetița ei a pierdut lupta și a plecat printre îngeri.

Mii de mesaje către mama îndurerată

„Astăzi micuța luptătoare Alessia a pierdut lupta cu viață. Am sperat cu toții ca luptătoarea noastră își va reveni, că va deschide ochișori ei mari. Dumnezeu a avut nevoie de încă un îngeraș sa vegheze de sus toți copii bolnavi. Ai fost si vei rămâne o luptătoare Alessia, o țară întreaga te-a ținut strâns de mânuțe și tot o țară întreagă te plânge. Drum lin către îngeri. Condoleanțe Tatariu Beatrice Gabriela și să îți dea Dumnezeu putere să treci mai ușor peste această durere”, este unul din mesajele transmise de o româncă.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acestia mor in ziua de azi , tinerii ,bebelusii..,de acestia sa ne fie mila si sa ii punem prioritari , nu sa ne axam numai pe batrani ca ei si au mancat paine ,si au ajuns sub orice critica in materie de oameni,foarte rai unii cu altii
8
2
Io sunt la ski si ma doare pula de kopii!
16
47
BUNUL DUMNEZEU S-O BINECUVANTEZE SI SA-I LUMINEZE SUFLETELUL ACOLO SUS, IN IMPARATIA CERULUI! AMIN.
16
24
Si banii? Unde este banii? Case, masini, terenuri? Baniiii
19
38
Tere, Alessia a primit tratamentu la randul ei printr.o tragere la sort a celor ce fabrica tratamentu, gratuit. ca urmare suma stransa a fost trimisa catre un al baietel.nu mai vorbiti prostii daca nu stiti.cum sa fie ciorditi banii?? D.zeu e sus si va vede.rusine sa.ti fie!!!
19
20
Nu ma r mira ca banii sa fi fost ciorditi si copiluluisa ii fi fost administrat la misto un placebo.Multi ar zice ca "hai domnulechiar asa?Intr o tara in care oamenii ori sufera de frig in spitale ori ard de vii ,da e chiar asa.
46
12
Dumnezeu s-o ierte si sa le dea putere parintilor sa treaca peste asa nenorocire. Insa nu pot sa nu-mi pun niste intrebari. Cum poate un medicament sa coste 2 milioane de dolari ? De banii astia iei 2 Bugatti Veyron. Sau 3-4 Rolls Royce. 5-6 Ferrari. Asta, ca si comparatie. In plus, daca zicem ca, na, e facut cu praf de pe Luna si astfel pretul e justificat. La banii astia nu ar trebui, totusi, sa fie suta la suta sigur ?
27
9
mai greu blestem pe un parinte... Sa va dea Dumnezeu, liniste, echilibru si putere. Dumnezeu sa o odihneasca pe micuta.
30
6
Stiti de ce costa medicamentu asta 2.1 milioane de dolari ?! Pt ca asa au decis cei care il produc. Atat , doar asta e motivul. Asta e lumea in care traim.
29
6
Dumnezeu sa te aiba in paza, ingeras nevinovat
44
2
Aici e vorba de altceva. Du-te la AURolacii tai sa te invete sa scrii corect.
24
4
Sunt la schii
18
19
Prost esti
25
10
Stop vacin covod 19 stop nu va vacinati
9
55

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436